Mest läst

Rebecca Stellas brudklänning gör succé – med över 80 000 kristaller

Rebecca Stellas brudklänning gör succé efter bröllopet med Manny Dion. Foto: Shuttershock Rebecca Stella
Dela på Pinterest
Influencern och tv-profilen Rebecca Stella gifte sig i helgen med sin älskade Manny. Och nu gör bilden på hennes sagolika brudklänning succé!

I helgen gifte sig tv-profilen och influencern Rebecca Stella med skivbolags-profilen Manny och de förklarades som herr och fru Dionisopoulos.

Parets bröllop var minst sagt påkostat och flera världskändisar och artister var på plats. Men en av de största snackisarna efter bröllopet är Rebeccas klänning som nu gör succé på Instagram.

Släpet till Rebeccas klänning var större än de flestas vardagsrum och det krävdes flera (starka) brudtärnor för att bära upp det och den tillhörande slöjan.

80 000 kristaller prydde Rebecca Stellas brudklänning

Klänningen bestod inte bara av tyg, tyll och spets utan den pryddes även av kristaller. Närmare cirka 80 000 kristaller som sprakade på klänningen under vigseln.

Nu gör den vackra bilden på det nygifta paret succé. På bara några timmar har bliden fått över 55 000 likes och över tusen kommentarer med hyllningar.

"Omg här är den!!!!!!! SJUK", "finner inga ord för denna skapelse" och "jag svimmar", är några av kommentarerna till bilden som nu svämmar över av lyckoönskningar.

På Instagram så har Rebecca skrivit om känslorna efter vigseln.

"VI ÄR OFFICIELLT GIFTA!!! Jag är Mannys fru. Här är en liten video som jag fick, jag kommer posta flera ton av bilder när jag får dem. Tack för all kärlek som ni har gett oss! (Och ja, Manny och Dion matchar)", skriver Rebecca.

Se mer från Rebeccas bröllop i videon ovanför.

Vad ångrar folk att de la pengar på efter bröllopet?

Ett bröllop kan verkligen sticka iväg och bli en dyr historia. Därför kan det vara bra att höra från andra om vad man ska lägga krutet och pengarna på – och vad man kan skippa. Se brudar berätta vad de ångrar att de spenderade mycket pengar på i videon nedanför.

Mer:

5 saker på bröllopet som bruden ångrar att de spenderade pengar på

Så friade Douglas Murray till Penny Parnevik – då blir bröllopet