Mest läst

11 dyra märkesväskor – som många suktar efter

billiga märkesväskor
Investera i en ny märkesväska!. Foto:
Dela på Pinterest
Man kan aldrig ha för många väskor – en märkesväska eller två är man alltid förtjänt av. Här är Modettes favoriter!

Det är väl klart att du är värd en ny väska! Eller varför inte lyxa till det och ge bort en till någon du tycker om? Märkesväskor må ha en saftig prislapp, men det är ofta värda investeringen. Faktum är att märkesväskor har bättre kvalitet och därmed håller i många år. Det är dags att unna dig en tidlös accessoar som passar vid många tillfällen. 

 1. Trendig väska från Givenchy

Drömmen – i form av en snygg handväska. Det här är en klassiker bland Stockholms influencers! Du hittar den här skönheten för under 5000 kronor här. Ja, det kanske svider lite grann i plånboken, men en märkesväska är en riktig investering som definitivt är värt vartenda öre! Och väskan är hur elegant som helst. Den finns också i svart version som du hittar här

2. Stella McCartney 

Just den här väskan från Stella McCartney är lätt en av de absolut populäraste just nu. Stora influencers som Linn Ahlborg älskar den här lilla axelväskan – och vi förstår henne, för visst är de sjukt fina? De finns i flera olika färger – men de här två i grått och svart är våra favoriter. De blir dina för under 9000 kronor. Här hittar du den ljusgrå, och här hittar du den klassiskt svarta. Tuffar till vilken outfit som helt med sin coola look. 

3. Puderrosa Gucci

Gucci är ett märke som många känner till – faktum är att det funnits sedan 1921 och är ett av världens starkaste lyxmärken. Man skulle kunna säga att det är en riktig bedrift att äga en väska från dem – en tidlös investering som dessutom är grymt snygg.  Här är en härligt puderrosa axelväska som blir din för under 10 000 kronor. Du hittar den här. Den känns ännu lyxigare med sina gulddetaljer. 

4. Lyxa till det med Yves Saint Laurent

Bloggaren Kenza Zouiten har många märkesväskor – bland annat minst två från Yves Saint Laurent. Här är en från just det märket, i simpelt svart läder och silverdetaljer. Den finns även i krokodil och med gulddetaljer här. Perfekta partyväskan, och skulle bli hur snyggt som helst till en skinnjacka till exempel.  

5. Rymligare Stella McCartney

Även den stora modellen av Stella McCartney-väskan är populär. Den är tillverkad i Italien, ett land känt för sina märkesväskor, trots att designern är från Storbritannien. Väskan hittar du här för under 8000 kronor. Grymt bra för skolan eller jobbet eftersom den rymmer en hel del. 

6. Bottega Veneta

Är du också helt galen i små axelväskor eller baguette-väskor som de också kallas? Det är iallafall vi. Den här snyggingen från Bottega Veneta blir din för ca 16 000 kronor. Här hittar du den.

7. Saint Laurent

Vitt är alltid ett säkert kort och passar utmärkt till sommarens alla fester. Just den här väskan kommer från Saint Laurent – en del av Yves Saint Laurent. Du hittar den hos Luisaviaroma precis under 20 000 kronor.

8. Pastellfärgad Stella McCartney 

Om du älskar pasteller så är ju den här väskan från Stella McCartney definitivt att rekommendera. Du hittar den här för under 6000 kronor. 

9. Ryggsäck från Marc Jacobs

Ryggsäckar är så enkelt att ha och göra med! De rymmer så mycket men är ändå sköna att bära. Den här kommer från designern Marc Jacobs och finns att klicka hem för under 3000 kronor. 

10. Dolce & Gabbana

Den här designern är inte bara kända för sina parfymer och kläder – väskorna är också grymt populära. Här är en i elegant design röd färg med läckra detaljer. Dolce & Gabbanas stil beskrivs som surrealistisk samt renässans-inspirerad. 

11. Lyxig Gucci

Den här skönheten är den perfekta accessoaren till vardag och fest! Dessutom är den perfekt för alla årstider. Tala om lyx och glamour! Här blir den din.

Så tar du hand om din märkesväska

  1. Rengör väskan regelbundet: Ta reda på väskans material – en läderväska torkar du lätt av med en fuktig trasa. En mockaväska bör dock borstas med en mockaborste. Väntar du för länge med att avlägsna orenheter kan det bli svårt att få bort!
  2. Impregnera väskan: Köp ett impregneringsmedel som är anpassat för väskans material. 
  3. Vårda väskan: Läderväskor mår bra att av att smörjas in då och då, i exempelvis speciella läderbalsam.
  4. Förvaring: När du inte använder väskan mår den bra av att ligga i sin väskpåse. Fyll gärna väskan med papper eller en tröja – då håller den formen! 

Mer: 

Här är 11 av sommarens snyggaste märkesplagg

10 nyckelplagg alla borde ha i sin sommargarderob

Klänningar från Adoore – 9 stilsäkra köp i sommar