Trendigaste höstprylarna 2021: Allt du behöver för höstmyset

Dela på Pinterest
Vira in dig i en mysig filt, skön stickad kofta, tänd de väldoftande doftljusen och kryp upp i soffan med en härlig kopp te. Andas in hösten! Här är prylarna du bara måste ha i höst för att ladda upp inför de mörka och blåsiga kvällarna.

Den här artiklen innehåller reklamlänkar.

1. Härlig höstjacka för kvinnor

Skön höstjacka med luva tillverkad i 100 procent polyester som både är mysig och snygg! Jackan värmer dig i höstrusket då den är fodrad och i teddy-material. Perfekt för kalla höstkvällar. Du hittar den här.

2. Snygg och häftig ljushållare


Sätt lite färg på tillvaron i höst med den här piffiga ljushållaren. Med den här ljushållaren skapar du den perfekta höststämningen. Den är dessutom multifunktionell då den även går att använda som en vas. Klicka hem den höstens snyggaste ljushållare här.

3.Doftljus med kattmotiv

Alltså vem älskar inte katter och doftljus? Den här orimligt söta kissekatten kan få vem som helst att dra på smilbanden. Som om det inte vore nog är ljusen tillverkade i 100 procent naturligt vax och doftar geranium rose. Mums! Som grädde på moset är burken gjord i porslin och med *trumvirvel* 22-karats guldrand. Perfekt present till bästa vännen, mamma eller någon annan kattälskande person i ditt liv. Och köp en till dig själv också. Det förtjänar du. Här kan du hitta detta urgulliga doftljus.

4.Tekopp med guldkant


Vad är hösten utan varma drycker? Sätt lite guldkant (bokstavligen) på din vardag med dessa snygga tekoppar. Kopparna är enkla och stilrena vilket gör att de passar perfekt till middagsbjudningen såväl som eftermiddagsfikat med bästa polaren. Ytterligare en fördel är att tekopparna är diskmaskinståliga - perfekt för oss latoxar som inte pallar diska för hand! Du hittar dem här.

5.Trendig lampskärm i fjäder

Den här häftiga lampskärmen tillverkad av naturliga gåsfjädrar kommer att ge ditt rum ett mjukt och varmt ljus, perfekt inför murriga höstkvällar när man vill mysa till det ordentligt. Dessutom lämnar lampskärmen efter sig en elegant och annorlunda känsla. Lampskärmen går att antingen hänga från taket eller använda som bordslampa eller golvlampa. Köp lampskärmen här.

6. Piffiga grytunderlägg med lövmotiv


Grytunderlägg kan vara bland det tråkigaste som finns. Eller? Med det här söta grytunderlägget med lövmotiv kommer det att bli en fröjd att servera maten. Detta vackra grytunderlägg är tillverkat i metall och är designat av Hans Hallberg.

7.Stilren pläd för hösten

Denna pläd 100 procent stentvättad bomull är både mysig och en trevlig inredningsdetalj i hemmet. För att pläden ska kunna ligga nedtill över sängen har den en franskant längs kortsidorna. Du hittar den här.

8. Snygg och dekorativ bricka

En högkvalitativ och vacker bricka med dekorativt tryck kan lyfta middagsserveringen på ett kick. Brickan är diskmaskinstålig och eftersom den är så vacker att titta på fungerar den även utmärkt som en inredningsdetalj på köksbänken. Du hittar den här.

9. Elegant och fin vas

Vill du piffa upp vardagsrummet med en vacker vas är det den godingen från Orrefors du ska spana in. Vasen speglar både modern och nordisk romantik med sina slipade kanter som ger illusionen av slipad diamant. Ett måste för dig som gillar glimmer och elegans i hemmet! Du hittar den här.

10. Vacker vägglampa inspirerad av solen



Vackraste vägglampan som är inspirerad av solens strålar! Denna extravaganta och lyxiga lampa sprider ett härligt ljus - precis vad vi behöver i höstrusket. Lampan är tillverkad i metall i borstad mässing och vitt glas. Det bästa är att den kan användas både på väggen och som taklampa. Klicka hem den här.

Läs mer:

Höstens inredningstrender 2018

De bästa parfymerna för män hösten 2021

6 stilsäkra gummistövlar att klicka hem direkt