Fixa trendigaste höstlooken: Stickade plagg och guldiga accessoarer

Dela på Pinterest
Höstens trender 2021. Stickade koftor i neutrala färger kombinerat med guldiga smycken. Vi har listat trenderna du ska hålla koll på.

Den här artiklen innehåller reklamlänkar.

Höstens modetrender 2021

1. Stickad kofta med hög krage från Filippa K

Härligt stickad kofta med turtle neck från hyllade Filippa K. Så himla snyggt och mysigt under hösten. Perfekt för en dag på kontoret när man egentligen bara vill krypa ner i mjukiskläder, men ändå se representabel ut. Klicka hem koftan här.

2. Fräsch och naturlig hy med MakeTheMake Omega Liquid blush

I höst ska vi låta våra kinder vara blushade för en fräsch och naturlig look. MakeTheMakes Omega Liquid blush ger fin lyster och färg på huden. Appliceras smidigt direkt med fingrarna eller med borste då den är flytande. Klicka hem produkten här.

3. Lyxig läderväska från Arket

Den här eleganta väskan i läder från Arket är supertrendig med sina krämvita toner och svarta detaljer. Passar till de flesta outfits, vilket gör den här till ett riktigt must have i garderoben. Klicka hem den här.

4. Guldörhängen från Harris Reed

Med dessa iögonfallande örhängen i 18 karat guld från Harris Reed kommer du garanterat att sticka ut - på ett bra sätt. Matcha gärna med en stickad kofta för att få den ultimata höstlooken. Du hittar dessa snygga örhängen här.

4. Läderboots med högt skaft från & Other Stories

Läderboots i svart med högt skaft med rundad tå som passar perfekt för hösten. Stövlarna har tjocka gummisulor och elastiska sidopaneler. Du hittar dem här.

5. Preppa huden med lyster från Dr. Ceuracle

Med Dr. Ceraucle Royal Vita Propolis 33 Ampoule får du tillbaka lystern i din trötta hy! Produkten verkar som ett multifunktionellt serum och ampull som bidrar med djupgående näring och fukt till huden. Hemligheten bakom denna K beauty produkt är att den innehåller trendiga ingredienser 33 procent propolis, extrakt av bidrottningsgelé och havtornsextrakt. Resultatet blir en lugn och uppljusad hy. Tips: Applicera några droppar i din dagkräm eller foundation för den ultimata lystern! Klicka hem den här.

6. Snygg beige skjortklänning

Den här lössittande skjortklänningen är perfekt för höstens evenemang. Klänningen är stilren och kan med enkelhet både kläs upp och ned för både vardagsärenden och lite festliga moment. Tillverkad i det nedbrytbara fibret lyocell som består av fruktkött från eukalyptus samt andra snabbt växande träslag. Materialet gör att tyget känns mjukt, silkeslen känsla och har dessutom ett bomullsliknande utseende. Du hittar den här.

7. Höstens trendigaste jacka 2021

En urläcker pufferrock med vadlängd från Hedemora i höstens färg: mörkbrunt. I midjan finns ett snyggt bälte som är en av höstens hetaste trender. Du kan bära den öppen under varmare höstdagar eller stängd för lite kyligare dagar. Klicka hem den här.

8. Häftiga höstskor från Diemme Matches Fashion


I höst vill vi ha varma och bekväma skor. Då är dessa snygga höstboots från Diemme i stilen Anatra grönt och vitt ett utmärkt val. Dessa höstskor är gjorda i mocka och tillverkade i Italien. Det bästa är att dessa höstskor är regntåliga! Du hittar dem här.

9. Höstdoft 2021: YSL

I höst vill vi osa YSL Libre Eau De Parfum, inget snack om saken! En femininin och modern doft med en härlig mix av bland annat mandarinolja, lavendelolja och vaniljextrakt. Vill du också lukta gott i höst kan du klicka hem denna väldoftande parfym här.

10. Sköna höstbyxor i svart


Denna mjuka kostymbyxa i trikå i modellen Joanna är helt rätt i höst! På baksidan av byxorna finns det fuskfickor och det finns även veck på byxans framsida. Tillverkade i 95 procent polyester och 5 procent elastan. Klicka hem dem här.

Läs mer:

Allt du behöver för höstmyset - 10 must haves

6 stilsäkra gummistövlar

Höstedition: Vad säger ditt stjärntecken om din stil?