14 perfekta presenter att överraska din bästis med

smink
Få inspiration till den perfekta presenten!
Dela på Pinterest
Känner du för att visa din älskade BFF hur mycket hen betyder? Då är det perfekt att överraska med en present. Modette har listat 17 saker att överraska med.

Närmar det sig din bästa väns födelsedag? Frågan som kommer upp är troligen vad du ska ge i present. En bästa vän förtjänar det finaste i världen – vilket gör det till en av de viktigaste gåvorna du ger varje år. Låt dig inspireras av Modettes 17 presenttips som kommer göra din BFF glad.

1. Sneakers från Guess

Inte den mest klassiska presenten att ge bort men absolut lika bra. Tänk vilken härlig överraskning att få ett par nya sneakers inför våren. Du kan spana in dem här.

2. Hårkit från Maria Nila

Här kan du köpa ett lyxigt hårkit från Maria Nila. Unna din bästa vän att ta hand om sitt hår med vårdande veganska produkter – som också doftar otroligt gott! 

3. Manlig hudvård

Är din bästis ovan vid hudvård? Ge honom en knuff i rätt riktning med detta kit! Ge bort en necessär med produkter från Bulldog. Necessären innehåller Shower Gel, Face Wash och Moisturiser för men. Här kan du köpa necessären!

4. Dekoration till vinglas 

Om din BFF redan har en uppsättning vinglas kan dessa små guldringar ge en extra lyxig touch! Dekorationerna har olika färger på varje ring – vilket är perfekt för att hålla koll på sitt vinglas under myskvällen. Dessa från PERLA är så fina och här kan du köpa dem för 79 kronor!

5. Rosa keps från Ralph Lauren 

Kepsar är den perfekta accessoaren som kan göra vilket outfit som helst cool och sportig! Ge bort den här fina kepsen från Ralph Lauren och gör din bästis glad. Här kan du fynda kepsen!

6. Brödrost från Smeg

Gör frukosten lite lyxigare med den här krämvita brödrosten från Smeg! Brödrosten är så pass snygg att din bästis kommer ha den framme i köket hela tiden – och påminnas av dig! Kanske den perfekta presenten att överraska din BFF med och den finns här.

7. Nytt läppstift från YSL

Överraska din BFF med ett nytt läppstift från YSL, de finns i många olika färger och här kan du klicka hem det.

8. Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Produkten du inte vet att du behöver, men när du väl köper den kommer du älska den. Perfekt att använda för att slippa raka benen varannan dag! Köp den här.

9. Nya solglasögon Ray-Ban

Rayban Wayfarer finns för under 2000 kronor här. Finns i olika färger och modellen är en säker stilklassiker! 

10. Ge bort en guldmask från Peter Thomas Roth

Ge bort en underbar ansiktsmask. Den återfuktar, lyfter, slätar ut, ger huden energi och ger otrolig lyster. Innehåller 24 karats guld och du ser resultat direkt efter användning. Här hittar du den för bäst pris.

11. Calvin Klein underkläder

Det är en härlig känsla att ta på sig nya underkläder. Här kan du köpa trosorna och här köper du toppen! 

12. Ge bort en ny parfym

Ge bort den nya doften från GUCCI Bloom som blir din för 710 kronor här. Så fin design på flaskan och vem vill inte dofta av vanilj och blommor i vår?

13. Ny doft från Dolce and Gabbana

Denna doft är ett hett tips då den toppar listorna och är väldigt omtyckt. Här blir den din för endast 648 kronor.

14. Blå keramikvas

Är din bästis värd en extra fin present är denna vas från Cony en superfin inredningsdetalj – som piffar till vardagsrummet. En perfekt present att kombinera med en bukett blommor! Här kan du fynda den!


Mer:

Solglasögon dam 2021 – sommarens snyggaste modeller

10 nyckelplagg alla borde ha i sin sommargarderob

Baddräkter 2021 – snygga badkläder till sommaren