De 5 bästa herrparfymerna för män hösten 2021

En härlig och fräsch höstdoft är en perfekt present till pojkvännen såväl som pappa. Foto: Pixabay
En härlig och fräsch höstdoft är en perfekt present till pojkvännen såväl som pappa. Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Nu när hösten sakta smyger sig på är det dags att införskaffa sig lite kryddigare och murrigare parfymer. Men hur ska man egentligen hitta den perfekta parfymen? Modette guidar dig till höstens fem hetaste och trendigaste parfymer för män.

Tänk doftnoter som citrus, bergamott och vanilj, men även svartpeppar, läder och trä. Passa på att skämma bort din partner, pappa, bror eller kompis med en riktigt härlig höstdoft. 
 
Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

1. Dsquared2 Wood for Him

Med basnoter som ambroxan, vetiver, vita skogar och mellannoter som ingefära, kardemumma, violblad, toppnoter som kalabrierbergamot, mandarinapelsin samt siciliansk citron kan du välkomna hösten med öppna armar.

Klicka HÄR för att köpa denna parfym.

2. Tom Ford Noir Extreme 

Noir Extreme är parfymen för dig som vågar vara extraordinär och sticka ut. Med varma kryddiga noter och en släng av färsk citrus avslöjar denna parfym en ny sida av Tom Ford.

En orientalisk doft med tränoter av sandel och mjölkig vanilj, mandarin, saffran och kardemumma. Mellannoterna är jasmin, apelsinblomma och kurfi, medan basnoter är ambra, sandelträ och vanilj. 

Parfymen finns att köpa HÄR.

3. Abercrombie and Fitch Authentic Man 

En doft för den självsäkre och för dig som väljer frihet framför normer, mångfald framför exkludering och autenticitet över falskhet.

Innehåller härliga toppnoter som grapefrukt, bergamott och svartpeppar och mellannoter som ingefära, salvia och lavendel samt basnoter som läder och trä.

HÄR kan du klicka hem produkten.


4. Lagerfeld Les Parfums Bois De Yuzu

Bois De Yuzu är en maskulin, fräsch och träig parfym med fokus på den bittra citrusfrukten Yuzu. Andra doftnoter är frostad ingefära, mandarin, muskatelisalvia, papyrus och mossa.

Klicka hem denna väldoftande parfym HÄR.

5. Mr Burberry Indigo 

En uppiggande variant på originalet Mr Burberry som doftar gott av citrus samtidigt som den är lite kryddig. En fräsch och lätt doft som går utmärkt att bära även under vinterhalvåret.

Toppnoterna i denna parfym är citronolja, svarta vinbär och rosmarin, mellannoter är violblad, drivved och pepparmintolja medan basnoterna är vit amber och ekmossa.

Klicka HÄR för att köpa parfymen.

Läs även:

Vårens hetaste herrparfymer
5 knep som gör att din parfym håller hela dagen
Så hittar du din signaturdoft
Parfymskola: Din stora guide om doft och parfym