Nybliven mamma: Det här önskar hon sig i julklapp

Dela på Pinterest
Känner du någon som precis har blivit mamma? Vad önskar sig en nybliven mor egentligen? Här är våra träffsäkraste tips på prisvärda julklappar till en mamma som precis fått barn.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

En bra present till en nybliven mamma är sådana saker som hon kanske inte tänker på att unna sig själv. Här har vi listat de bästa tipsen på vad man kan köpa till nyblivna mammor.

Julklapp till nyblivna mamman 


1. Härlig fikabox

Vem uppskattar inte fika egentligen? Just den här fikaboxen från Interflora är extra lyxig och innehåller allt man behöver för en härlig fikastund: ekologiskt kaffe, svart te, macarons, choco chip-kakor, lemoncurd och belgisk nougat - mums! Du hittar fikaboxen HÄR.

2. Lyxig och prisvärd hårvård från Antonio Axu

Håret blir ofta torrt som bara den efter att ha varit gravid - här är lösningen på problemet. Shampoo och balsam från Antonio Axu från deras Hydrating-serie är utmärkt för att intensivt återfukta håret på djupet. Du hittar kitet till extrapris HÄR.

3. Presentset - allt man behöver till en nyfödd bebis

Supergulligt könsneutralt set med bebiskläder som är en perfekt present till en mamma som precis har fött en bebis. Setet innehåller en mönstrad omlottbody, mjuk mössa, leggings med fötter och en dregglis. Klicka hem setet från Kappahl HÄR.

4. Sovpåse till bebis från Rätt start

Denna praktiska och mjuka sovpåsen bidrar till att bebisen kan sova lugnt och fridfullt. Klicka hem den HÄR.

6. Robotdammsugare från Roborock Q7 Black

När man har en nyfödd liten bebis rinner tiden ofta iväg och städningen hinns inte med. Hjälp att avlasta den nyblivna mamman genom att ge henne en robotdammsugare. Vår favorit är den här från Roborock Q7 Black, men HÄR kan du se en hel lista på de bästa robotdammsugarna som finns på marknaden just nu.

7. Silkeskudde från Amelie Soie

Skönhetssömnen kanske är som allra viktigast när man har en liten att ta hand om. Därför tycker vi att en silkeskudde är en perfekt present till den nyblivna mamman. Fördelarna med att ha en silkeskudde är många: den minimerar dina sovrynkor, bibehåller hudens fuktnivåer, håller frisyren på plats, mindre frissighet /tovor, glansigare hår, reducerar kluvna hårtoppar med mera. Du hittar silkeskudden HÄR.

8. Lyxigt guldhalsband från Medecine Douce

Detta lyxiga och fina halsband är en vacker och minnesvärd present till den nyblivna mamman som alltid kommer att tänka på dig när hon bär det. Du hittar halsbandet HÄR.

9. Ansiktsmasker

Det finns nästan inget bättre än att unna sig själv lite egentid med en ljuvlig sheet mask - särskilt uppskattat när man har ont om tid och är därför en perfekt present till stressiga mammor. Du hittar dem här.

10. GUNNEBO Vas

Snygg vas från populära GUNNEBO. Definitivt en härlig inredningsdetalj och en uppskattad present. Finns i nyanserna krom, mässing och brun. Du hittar vaserna HÄR.

11. Doftljus från lyxiga Byredo

Detta lyxiga doftljus från Byredo finns på många önskelistor i år. Dessa ljus är speciellt framtagna för att sprida behaglig doft i hemmet. Du hittar ljuset här.

12. Pukka te Selection Box

Köp den här teboxen innehållandes 45 härliga tepåsar från Pukka så blir den nyblivna mamman aldrig utan te (eller i alla fall ett tag). Klicka hem teboxen här.

13. Buketten Omtanke med nalle

Let's face it - en klassisk blombukett och en söt nalle går alltid hem, även till nyblivna morsor. Du hittar den här söta blombuketten HÄR.

14. Tula Explore bärsele Linen Aubergine

Den här snygga bärselen från Tula är en fantastisk present till den nyblivna föräldern. Du kan klicka hem den här.

15. Snyggt amningslinne från Milki

Det här snygga amningslinnet från Milki är enkelt utformat så att man kan amma med linnet på sig. Kommer med en matchande underdel. Du hittar setet här.

Behöver du fler tips på presenter till en förälder som precis har fått barn? 

Läs mer här: