Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Hon fick en badbomb av sin pojkvän – fick en rejäl chock när hon la den i vatten

Dela på Pinterest
Funderar du på att överraska din flickvän inom en snar framtid? Här är bästa tipset för dig.

Har du någon gång använt en badbomb så vet du hur underbart mysigt det är. Att bara glida ner i badet och se en liten boll lösas upp och hela vattnet luktar gott och du känner dig fantastisk. Typ.

Den här tjejen, Kennessy på Twitter, Snapchatade en bild på en badbomb som hon fick av sin pojkvän – något som verkade som en gullig men enkel present till en början.


Men allt förändrades så fort hon la den i vatten och det blev inte en snapchatbild, utan flera. När badbomben trillade i vattnet så löstes den upp – och hon hittade en ring inuti. JA, ni läste rätt. En ring.


Väldigt romantiskt och gulligt utav pojkvännen som förmodligen tänkt ut det här väldigt noggrant. Men det finns en sak som får folk att undra lite och gör några besvikna.

Det var nämligen inget frieri. Utan han gav henne en "promise ring" – alltså en ring som lovar henne kärlek, skriver Cosmopolitan. Och ja, vi kan ju bara tänka oss vad den här killen kommer göra när han väl ska fria sen.

Lyllo henne, säger vi! Här kan ni köpa liknande badbomber:


Vill du se Kenzas maffiga förlovningsring och vad den kostade? Kolla in det här!

Gilla Modette på Facebook!