Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Zara Larsson om den spännande dejten: "Jag hittade honom på Instagram"

Dela på Pinterest
Zara Larsson är kanske Sveriges största artist och ikväll gästar hon Skavlan – där hon pratar om killen hon hittade på Instagram.

Zara Larsson gästar ikväll programmet Skavlan som sänds i SVT1 och på SVT Play 21:00 – där hon bland annat berättar att hon haft problem med akne, att hon köpt en lägenhet till sin farmor och att hon varit på dejt.

Att dejta är inte det lättaste för Zara Larsson, hon säger i programmet att hon inte träffar så många nya människor och att det krävs att killen hon träffar förstår hur hennes karriär fungerar.

Rare pic of me throwing away all my feelings for fuckboys

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Men Zara Larsson hittade en kille som hon faktiskt ville gå på dejt med. Hon hittade en sötis på Instagram som hon blev lite intresserad av.

– Det var gulligt, jag hittade honom på Instagram. Jag tyckte han var söt. Han bor inte i Sverige så när jag var i hans stad så skrev jag "ska vi ses?", säger hon i programmet.

Killen och Zara hade pratat lite på DM, alltså ett chattforum på Instagram och därefter blev det en dejt.

– Det var spännande, säger hon.

Om det blev en andra dejt vet vi inte.

Vill du se hur Zara Larsson har förändrats från 2012 till idag? Kolla in det här!

Gilla Modette på Facebook!