Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 myter om killar som vi lärde oss i tonåren – och trodde på

Dela på Pinterest
Det var många myter vi fick höra om killar i tonåren, nedan har vi listat de 5 vanligaste.

1. Slår han dig så är det för att han är kär i dig

Nej bara nej.. du ska aldrig låta den du älskar behandla dig som skit, oavsett anledning. Våld löser inget och man slår inte en annan person av kärlek, det gör man bara inte. Uppskattning och intresse kan man visa på så många olika sätt, att slå någon är inte en av dem.


2. Boys will be boys

Saker som "ja men han är ju kille och de tar mer plats, så är det bara" eller "men tänk på att han är en kille, de förstår sig inte på känslor" var saker som man fick höra ofta. Men om vi ska tänka efter nu, ska han få göra vad han vill bara för att han är en kille?


3. Killar tänker mer på sex än vad tjejer gör

Nej det behöver inte alltid stämma, en kille och en tjej kan tänka på sex precis lika mycket. Det beror mer på olika människors personligheter än vilket kön de definierar sig som, hur mycket de tänker på sex. Att vi fick höra att de enda pojkar vill är att ha sex med en är definitivt en myt. Är du osäker på vad han vill så fråga, spela inte spelet.


4. Killar gråter inte

Självklart gråter killar också, alla kanske inte lika öppet som andra men det är från person till person. Huvudsaken är att den här myten är total osanning, killar gråter visst och de gör dem inte mindre killar för det

De som vill gråta och visa sina känslor öppet och sedan gör det är väl snarare ett tecken på en person som är trygg i sig?


5. Alla killar vill ha henne

Det här stämmer inte, alla killar kan omöjligt endast vara attraherad av en och samma tjej. Visst hade vi alla någon tjej som hade det där lilla extra, den populära, som alla killar tyckte va snygg. Men precis som tjejer så har killar olika smak och tycke. Vi alla attraheras av olika utseenden och egenskaper...så NEJ de finns inte en tjej som alla killar vill ha. Alla gillar olika!


Mer:

fem myter om pubishår som du antagligen trodde var sanna

8 myter om att ha sex för första gången

Gilla Modette på Facebook