Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så ska du aldrig ragga på Zac Efron – om du vill ha en chans

no title
Dela på Pinterest
Hunken Zac Efron är redo för att hitta sitt livs kärlek – är det kanske du?

Okej, så här ligger det till. En av världens kanske hetaste singlar är just nu på jakt efter kärleken.

Zac är just nu aktuell i nya Baywatch-filmen som har premiär 1 juni och vi är många som kommer att dregla på biosalongen. Eller hur?


Snyggingen har tidigare varit tillsammans med modellen Sami Miro, men är nu singel och ready to mingle. För i en intervju med Cosmopolitan säger han att han letar efter kärleken och är redo för att stadga sig.

"Jag har inte tänkt så mycket på att stadga mig förrän nyligen. Nu när jag närmar jag mig 30-årsåldern är det flera runt mig som har fina relationer", säger han.

Han säger att man måste hitta sig själv och vara lycklig själv innan någon annan kan göra dig lycklig – och det stämmer väl ändå lite, eller hur?


Men, det finns en grej som inte går hem hos Efron, och det är telefoner.

– Jag försöker att vara utan telefonen så mycket som möjligt. Den är alltid på ljudlös och vibrationen är av hela dagen, säger han.

Så, vill du ragga på Zac så är det inte Instagram, Twitter eller Facebook som gäller. Nej, du får helt enkelt ta flyget till USA och charma honom i verkligheten.

– Va chill och äkta, ta vara på stunden, säger han tIll Cosmopolitan.


Gilla Modette på Facebook!