Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är orden du aldrig får skriva i profilen på dejtingappar

no title
Dela på Pinterest
Vill du få mycket matchningar i vår? Då måste radera de här orden från din profil DIREKT!

Vi har tidigare skrivit om vilka namn som är mest populära på dejtingappar. Det är dock lite svårt att styra över så något du faktiskt kan påverka som ökar dina chanser till en matchning är orden du använder i profilen.

Enligt en studie gjord av Illicit Encounters, där över 400 000 profiler analyserades, så finns det några ord som är bättre än andra – och vissa som du aldrig, aldrig någonsin får använda när du vill få matchar.
https://media.tenor.co/images/b632bad59882b57aba6539e853976933/tenor.gif

Ett ord som du bör undvika i din profil är "blyg", just exakt varför är lite oklart men med tanke på att "självsäker" är ett av orden som är allra bäst att ha med så får vi anta att folk dras till personer med gott självförtroende.

Två andra ord som du bör plocka bort från din profil är ordet "glad" och "pålitlig". Bättre går det om du har ord som "sexig" eller "ärlig".

Detta är alltså det magiska receptet som kommer ge dig en drös med matchningar. Om du däremot kommer träffa "Prince Charming" utifrån de här knepen låter vi vara osagt.

Mer:

9 typer vi alla mött på Tinder – men ångrar att vi matchade med

Här är de tio mest populära personerna på Tinder

Gilla Modette på Facebook!