Isabella Löwengrips ord om skilsmässan: "Inte gjorde mig lycklig"

Isabella Löwengrips egna ord om skilsmässan med Odd Spångberg. - Foto: Isabella "Blondinbella" Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip säger att skilsmässan fått henne att känna sig som en superwoman – att hon klarat allt.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har nyligen genomgått en skilsmässa från tidigare maken Odd Spångberg. Skilsmässan har blivit rejält omtalad och alla har ställt sig frågan – varför?

Blondinbella skriver nu på bloggen om den jobbiga perioden i och med skilsmässan och menar att det är det svåraste hon gjort i hela sitt liv.

På Instagram skrev Isabella Löwengrip om skilsmässan. Bild: Instagram/Isabella Löwengrip.

"Att ta mig genom skilsmässan har varit det svåraste jag gjort i livet. Framför allt har det varit tufft innan vi gick ut med det offentligt. Den perioden var värst. Att veta att man har allt framför sig", skriver hon.

Blondinbella skriver om en specifik händelse då hon åkte ut till sin mamma och somnade sittandes i soffan, bara för att hon behövde vila.

Men hon är stark och säger att hon känner sig som en superwoman, att hon klarat allt detta.

Enligt Isabella så blev hon inte lycklig av det tidigare äktenskapet. Bild: Instagram/Isabella Löwengrip.

"Jag tog mig ur något som inte gjorde mig lycklig, jag är stolt över hur bra vi hanterat det för barnen och samtidigt har bolagen dundrat fram" skriver hon.

Hon passar samtidigt på att tacka sina följare för det fina stöd hon fått under processen, och säger att hon alltid kommer vara tacksam för det.

Mer:

Här är allt som hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Odd Spångberg har köpt ny lägenhet: "Känslan av frihet"

Här är sjuka summan Blondinbella betalar för att behålla villan

Gilla Modette på Facebook!