Mest läst

4 tecken på att du förstör ditt förhållande – utan att förstå det

Förstör du ditt egna förhållande?. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Om du och din partner går igenom en dålig period så kan det vara lätt att hitta fel hos din partner, men kanske är det du som är problemet.

1. Du skämtar om din partners osäkerheter

När man känner någon så bra som sin partner så kan man oftast skämta om allt. Även om jobbiga saker. Det kanske var kul första gången och ni kanske skrattar andra, men om skämt handlar om saker som din partner egentligen tycker är lite jobbigt så droppa det och skämta om något ni båda tycker är kul!

2. När du ska berätta om din dag så tar du upp allt som gått snett

Du själv kanske ser det som en befrielse att få öppna upp dig och bara prata ut. Men för din partner som får höra dina negativa tankar varje dag så kan det bli ganska påfrestande. Givetvis ska man få säga till om man haft en dålig dag, men försök fokusera på de positiva sakerna som hänt istället.

3. Du kan inte minnas senaste gången du gjorde något riktigt romantiskt

När överraskade du din partner med en bukett blommor, bjöd ut hen på middag, eller bara gjorde den här lilla, lilla extra grejen som du alltid gjorde i början, när ni just träffats?

4. Du säger alltid ifrån när din partner gör något fel

I ett förhållande måste man säga till när något inte känns rätt. Men du kanske inte behöver göra en grej av alla småsaker som att toalettringen är uppfälld, fel varor från affären eller andra småsaker som egentligen inte spelar någon roll.

Är det frid och fröjd på kärleksfronten eller knakar det i fogarna? Här listar psykologen fem beteenden som är riktigt dåliga för er relation. Se mer i videon.

Mer: 

4 osexiga saker killar måste sluta med under förspel – enligt tjejer

5 saker killar gör för att impa – som tjejer inte förstår

Gilla Modette på Facebook!