Mest läst

Nya bilden på Bianca och Philippe gör succé – slår snart rekord

Bilden har fått över 100 000 likes. Foto: Instagram/biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso postade under fredagen en bild på henne själv och pojkvännen Phillipe Cohen – och nu kan bilden ta rekord.

Bianca Ingrosso är tillsammans med 24-åringen Phillipe Cohen, som från början kommer från Göteborg, men nu är bosatt i Stockholm. Han är Biancas första pojkvän och paret har de senaste tre åren haft distansförhållande - på grund av att Phillipe pluggat i London.

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

Där har han luggat Management Egonomic på Regent's University, en skola enligt Bianca är lite som Gossip Girl.

"Alla går runt med senaste av allt, alla bor i sinnesjuka lägenheter, åker med feta bilar och skryter om pengar höger & vänster. Mer likt Gossip Girl känsla får man verkligen leta efter", skriver hon på sin blogg.

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

Men, nu har Phillipe tagit examen och gjort sitt på skolan, och därmed flyttat hem till Sverige igen. Bianca och Phillipe är nu alltså sambos för första gången.

Bianca följde med till London förra veckan för att se sin älskade ta examen, och där togs en bild på paret som nu gör total succé på Instagram.

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

"Tack London för 3 fantastiska år av distansförhållande. Jag kommer snart tillbaka med vänner och fest", skriver Bianca till bilden på Instagram.

Redan nu, efter bara några dygn, har bilden fått över 100 000 likes, något som inte är speciellt vanligt för Bianca (eller någon annan, för den delen). Hon har bara haft en bild tidigare som fått flera likes, och det var en God Jul-hälsning från familjen Wahlgren när Pernilla fyllde 50. Den bilden fick över 113 000 likes.

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

Så, Phillipe kanske kan ta förstaplatsen på Biancas Instagram snart. Vad tror ni?

Mer:

7 saker du vill veta om Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

Gilla Modette på Facebook!