Mest läst

Så visste vi att vi hade träffat vår soulmate – berättat av tjejer

Tjejer berättar om när de träffade sina partners. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Hur känns det egentligen att träffa den rätta? Vi har frågat fem tjejer som har träffat sitt livs kärlek för att ta reda på hur de kände – och hur de visste att det var rätt.

1. "Jag kände ett lugn jag aldrig hade känt innan"

"Innan jag träffade min partner så var jag alltid stressad och orolig. Jag kände mig osäker och visste inte riktigt vem jag var. Men när jag träffade honom så kände jag ett lugn jag aldrig känt tidigare. Att ligga i hans famn fick mig att glömma bort omvärlden, vilket fick mig att inse att han är min soulmate."

2. "Jag hade typ aldrig träffat någon som såg världen på samma sätt som mig förut"

"Jag tror att jag visste på grund av hur han behandlade andra i sin omgivning, särskilt hans mamma och djur av någon konstig anledning? Också hur hans vänner pratade om honom. Jag hade typ aldrig träffat någon som såg världen på samma sätt som mig förut. Och hade aldrig träffat en kille som var typ sund? 

Speciellt i förhållande till hur han pratade om ex och andra kvinnor i hans liv. Och det faktum att jag inte behövde vara hans mamma/psykolog/personliga assistent och så vidare. Bara väldigt känslomässigt mogen antar jag"

3. "Jag kände att här vill jag vara kvar"

"För mig var det typ att det kändes så självklart från början, det var lätt att prata, skratta och umgås med honom från första sekund. Jag kände att här vill jag vara kvar."

4. "Det kändes som att vi hade känt varandra hela livet"

"Vi klickade på sekunden vi började prata, resten av den kvällen existerade ingenting annat. Det kändes som att vi hade känt varandra hela livet och jag bestämde mig efter den kvällen för att aldrig släppa honom."

5. "Han gör mig till en bättre människa"

"Min partner kompletterar mig. Vi har ganska olika personligheter och egenskaper, han gör mig till en bättre människa och lär mig nya saker om livet." 

Ibland kan det kännas omöjligt att hitta den rätta, men en ny studie visar vilken mötesplats som har bäst chans för att hitta kärleken. Se svaret videon!

Mer:

5 tecken på att det inte är värt att köpa för ditt förhållande

Gilla Modette på Facebook!