Mest läst

Kan ni inte komma överens om de här sakerna borde ni inte gifta er

Dela på Pinterest
Funderar ni på frieri, bröllop och äktenskap? Då finns det några saker ni borde diskutera först, för att se om ni kan komma överens.

1. Er framtid tillsammans

Att se olika på framtiden är inget konstigt, och bara för att två personer väljer att dela sitt liv med varandra så betyder inte det att ens individuella framtid behöver ändras. Men, om ni inte kan komma överens om er gemensamma framtid så kommer ni stöta på problem, och borde då kanske vänta med bröllop. Var vill ni bo? Hur vill ni leva? Hur ser ni på er relation när ni blir äldre? Prata om framtiden! 

2. Om ni vill ha barn eller inte

Oavsett vad svaret är på den här frågan så är det såklart helt okej. Men om ni vill olika här så kan ni stöta på riktiga problem. En av er kanske drömmer om barn medan den andra inte kan tänka sig det över huvud taget.

Bildkälla: Unsplash

3. Ekonomin

Ska ni leva tillsammans hela livet så kommer ni ha någon form av gemensam ekonomi. Boende, räkningar, eventuella barn, resor, sjukhusbesök - allt som livet erbjuder. Här måste ni komma överens, annars kommer det inte bli någon succé direkt.

4. Värderingar och tankar kring äktenskap

Vad betyder det för er? Ställ frågan och diskutera loss! Kommer ni inte överens så kanske ni ska vänta lite med frieriet.

Bildkälla: Unsplash


Vad ser vi för trender i bröllopsvärlden kommande år? Med hjälp av bröllopskoordinatorn Madeleine Björk får vi veta vad som blir extra populärt!

Mer:

Så får du tillbaka förtroendet i ditt förhållande – efter otrohet