Mest läst

Så såg landslaget ut när de gifte sig – se bröllopsbilderna

Bröllop landslaget. Foto: Instagram/emilforsberg
Dela på Pinterest
VM, kärlek och massa bröllop. Vi har spanat in herrlandslaget för att se vilka som egentligen är singlar - och det var inte direkt många.

På lördag är det dags för kvartsfinal i Ryssland och svenska herrlandslaget ska (förhoppningsvis) slå ut England och gå vidare till semifinal.

Landslaget har gjort succé i årets VM och får nu kärlek från hela svenska folket. Men det är inte bara inom fotbollen som kärleken finns för våra landslagsspelare. Det är nämligen både bröllops- och barnyra i mer eller mindre hela laget.

Victor Lindelöf gifte sig strax innan VM drog igång och Andreas Granqvist fick sitt andra barn inatt, bara ett dygn innan kvartsfinalen mot England. 

Vi har samlat bröllopsbilder från flera i landslaget, och vi lovar er – här bjuds det på kärlek!

1. Victor Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf

Bildkälla: Instagram/Victorlindelof/mikaellustig

Paret träffades på Summerburst 2013 och Maja raggade då upp Victor på Facebook. Där och då uppstod det kärlek och i slutet av maj 2018, alltså strax innan VM drog igång, gifte sig Maja med sin Victor.

2. Mikael och Josefin Lustig

Instagram/Mikeallustig

Josefin hette tidigare Josefin Johnson, men 2013 var det dags att säga ja och bli fru Lustig. Paret har idag två döttrar tillsammans och har varit gifta i hela fem år.

3. Emil och Shanga Forsberg

Bildkälla: Instagram/shangaforsberg/eforsberg10

16 juli 2016 var det dags för Emil Forsberg att säga ja till sin flickvän Shanga Forsberg. Paret hade ett drömmigt bröllop och väntar nu sitt första barn tillsammans. Och om Sverige vinner VM-guld får han fira i två dagar, för dagen efter finalen firar paret sin 2-åriga bröllopsdag. 

4. Andreas och Sofie Granqvist

Bildkälla: Instagram/sofiegranqvist/granqvistandreas

4 juni 2015 var det dags att bli herr och fru Granqvist. Paret har sedan tidigare en dotter tillsammans, och under VM fick de sitt andra barn, en liten son. Barnet var beräknat att komma i tisdags, då Andreas spelade (och vann!) åttondelsfinalen mot Schweiz, men barnet valde att komma tre dagar senare. 

5. Marcus Berg och Josefin Ringblom Berg 

Bildkälla: Instagram/josieswall/marcusberg.9

12 juni 2014 gifte sig Marcus Berg med sin Josefine. Hon behöll sitt efternamn så idag har hon dubbelt, både Ringblom och Berg. Paret har tre barn tillsammans, två söner och en dotter.

6. Pontus Jansson och Åsa Thornell

Bildkälla: Instagram/pontusjansson.18

Pontus Jansson har postat en bild på sin Instagram där han skrivit att bröllopsdagen var den bästa dagen i sitt liv. Han gick ner på knä och friade till sin Åsa Thornell 22 maj 2016, ett år senare gifte de sig.

7. Gustav Svensson och Sara Hassling Svensson

Bildkälla: Instagram/shassling

Paret gifte sig på hösten 2016. Det var 19 november som Gustav Svensson sa ja till sin Sara, och nu har paret har två barn tillsammans. 

Men det är inte bara dessa herrar som har gift sig. Även Sebastian Larsson, Jimmy Durmaz och Ola Toivonen är gifta och har barn.

Men, bröllopsyran fortsätter även efter VM, för bland annat Marcus Rohdén, Oscar Hilljemark, Albin Ekdal, John Guidetti, och Emil Krafth är några som faktiskt är förlovade.

Bildkälla: Instagram/marcusrohden/oscarhiljemark/albinekdal
Bildkälla: Instagram/johnguidetti/emilkrafth

Och utöver det så har både Robin Olsen, Ludwig Augustinsson, Victor Claesson, Kristoffer Nordfeldt och Karl Johan Johnsson flickvänner. Så, inte många singlar i landslaget direkt! 

Mer:

Så mycket kostar ett bröllop på slottet Kenza gifte sig på

Gilla Modette på Facebook!