Mest läst

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har flyttat isär

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen flyttar isär efter den jobbiga hösten. Foto: Instagram/biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har insett att sambolivet inte är det lättaste, och att det ibland tär mer på en relation än vad det ger. Nu har hon och Phillipe Cohen flyttat isär.

Det var i juni som Bianca Ingrosso och pojkvännen, sedan fyra år tillbaka, Phillipe Cohen flyttade ihop och började leva ett samboliv. Innan paret blev sambos hade de haft distansförhållande då Phillipe pluggade i London och Bianca hade sitt liv i Stockholm. 

Bianca Ingrosso är influencern med många bollar i luften, allt från flera samarbeten i veckan och driva egna företag till att spela in Wahlgrens Värld säsong efter säsong samt vara jurymedlem i tv-serien Talang där hon är på jakt efter just talanger. 

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe flyttar isär. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men att sambolivet skulle bli så tufft var något som Bianca inte var riktigt beredd på, vilket hon nu öppnar upp sig om i podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B". 

"Jag kanske ska berätta nu...Alltså jag och Phillipe har inte gjort slut, men vi har flyttat isär", berättar Bianca i hennes och branschkollegan Alice Stenlöfs podcast.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har haft en tuff höst, vilket Bianca har varit öppen med. Förhållandet har gått i vågor och Bianca berättar att hennes lägenhet har varit som en "comfort blanket" för henne, ett ställe som hon kan komma hem till och andas ut. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är vana vid distansförhållande. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Han bor i hans lägenhet som han köpte för tre år sedan och jag bor i min. Vi flyttade ihop lite för snabbt efter våra fyra år av distans", säger Bianca Ingrosso i podcasten.

När Phillipe flyttade in, efter att ha varit vana vid distansen mellan London och Stockholm, så innebar det att saker och ting plötsligt inte var på samma ställe som hon var van vid, något som var jobbigt för Bianca.

"Jag saknade att ha mitt eget, men däremot har jag längtat efter att få komma hem och lamporna är tända, någon står och lagar mat och man umgås på kvällen. Men nu när jag kommer hem är det mörkt och det är bara jag", berättar Bianca om ensamheten efter att Phillipe flyttat ut. 

Bianca Ingrossos följare har ett längre tag misstänkt att paret skulle ha gjort, är du nyfiken på vad som skrivits i Biancas kommentarsfält? Då borde du kolla i videon nedan.