Mest läst

Kenza Zouiten visar hur hon dolt gravidmagen – videon chockar alla

Kenza Zouiten Subosic visar upp hur hon gjort för att dölja sin gravida mage på bild. Foto: Kenza Zouiten Subosic.
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten Subosic avslöjade här om dagen att hon väntar barn med maken Aleks. I en video på Instagram visar hon hur hon gjort för att dölja magen och många chockade läsare har kommenterat hennes knep.

Här om dagen avslöjade Kenza att hon och Aleks äntligen blivit gravida med sitt efterlängtade barn. I en ny video visa hon upp hennes knep för att dölja gravidmagen – och det var några följare som blev ganska chockade över hennes trick.

Det har fällts en och en annan glädjetår för Kenza och Aleks efterlängtade babylycka. Efter att de avslöjade graviditeten berättade Kenza om hur de kämpat för att få barn under en längre period.

"Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt", skriver Kenza i ett blogginlägg.

Kenza Zouiten visar nu upp sin gravida mage! Bild: Kenza Zouiten.

Paret är just nu på en resa i Maldiverna och trots många bikinibilder har Kenza lyckats dölja magen för fansen – och nu visar hon upp sitt trick.

I en video på Instagram som gjort succé så visar hon upp när hon poserar för att dölja magen på bild.

"Hur jag har poserat på senaste. Avslappnad vs sugit in den. Magen är mindre på morgonen dock, och ser ut så här efter en måltid. Kan inte förstå att det finns en mini-människa som växer där", skrev Kenza till videon som redan fått tusentals reaktioner.

"hahah OMG vilken skillnad", "Är detta möjligt, mindblow" och "det är alltså så här hon gjort det", är några av kommentarerna från fansen.

Några har även uttryckt oro för om det kan skada barnet att dra in magen så, något som Kenza slår bort och förklarar att det inte är farligt.

Se mer om Kenza och Aleks mirakelbebis i videon nedanför:

Mer:

Kenza Zouiten om alla försök att bli gravid: "Gav aldrig upp"