Mest läst

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har blivit föräldrar

Caroline och Joacim från Bonde söker fru har precis blivit föräldrar. Foto: Instagram/ joacimrickling & Instagram /carolinehjebert
Dela på Pinterest
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått barn. "Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss", skriver nyblivna pappan Joacim på Instagram. Se den första bilden på deras dotter här!

Under inspelningen av Bonde söker fru fann de snabbt varandra. Caroline Kejbert blev vald av bonden Joacim Rickling och fick stanna kvar sist på gården. Efter en hel sommar med kameror fick de till sist egentid för varandra, men ganska snabbt dök de upp tillsammans i tv-rutan igen. Denna gång med en ny serie kallad Bondeparet. Caroline och Joacim som vi mestadels känner igen från Bonde söker fru har nu äntligen fått sin efterlängtade bebis. På bloggen har Caroline tidigare avslöjat könen på barnet.

"Jag och Jocke har valt att hålla kön på vår lilla bebis inom familjen fram tills nu – vi ska alltså få en liten flicka i januari! En liten Mini-me. Det känns så himla mysigt och jag längtar så jag nästan spricker!", skriver Caroline på bloggen.

Caroline som höggravid. Foto: Instagram/carolinekejbert

Paret har snabbt blivit omtyckta av det svenska folket och i den nya tv-serien har tittarna fått följa med när de flyttar in och renoverar sitt nya hus. På Instagram berättar nu de nyblivna föräldrarna om bebisnyheten. 

"Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas", skriver Joacim i ett Instagram-inlägg.

På Instagram avslöjade Joacim Rickling att han har blivit pappa. Foto: Instagram/ joackimrickling

Kommentarsfältet fylldes snabbt med många grattishälsningar till Caroline och Joacim och vi gissar att vi snart kommer få se mer av föräldralivet ute på landet!

Har du följt med i Bonde söker fru genom åren har du koll på att kärlekssagan inte bara slutade lyckligt för Caroline och Joacim. Vill du veta hur det gick för de andra bondeparen och hur de lever idag? Ta reda på det i videon nedan.

Läs också: 6 saker du måste veta om Simon Ohlsson i "Bonde söker fru" 2018