Mest läst

Kenza Zouiten avslöjar könet på barnet: "Känns fantastiskt"

Kenza Subosic Zouiten berättar könet på bebisen. Foto: Blogg/ kenzas.se
Dela på Pinterest
Efter att Kenza berättade att hon väntade barn har följarna fått se gravidmagen en hel del. På bloggen avslöjar hon nu könet på bebisen: " En miniversion av mannen jag älskar mest", skriver hon.

Det var inte för så länge sedan bloggerskan Kenza avslöjade att hon var gravid och grattishälsningarna öste in på hennes sociala kanaler. Hon pratade då ut om IFV-försök och tuffa motgångar, men det hela slutade i ett plus på gravidstickan. 

Redan på julafton tog de kommande föräldrarna reda på om det var en dotter eller son som väntade i magen, men Kenza har inte velat berätta det offentligt förrän nu. På bloggen avslöjar hon äntligen könet på bebisen – det blir en pojke. 

Kenza och Aleks väntar en son

Kenza berättar att de enda de önskade sig var ett välmående barn och när de fick reda på att det var "en liten grabb" kändes det helt rätt.

– Såklart att det är en son. MIN son. Det är min son som får mitt hjärta att slå extra hårt, som får tårarna att rinna bara jag tänker på honom, skriver Kenza på bloggen.

Bebisen är beräknad i sommar

På Instastory delade hon med sig av videoklipp från när de på julafton fick veta könet på barnet. På Instagram lade hon också upp en bild med texten: "Mor och son". 

Redan i sommar är bebisen beräknad att komma och tills dess får vi följa Kenza och Aleks gravidresa genom hennes sociala kanaler. 

– Mammas älskade lilla pojke. En liten miniversion av mannen jag älskar mest, skriver hon i samma blogginlägg.

Kenza Subosic Zouiten avslöjade i helgen könet på bebisen. Foto: Instagram/kenzas

En fråga som många av Kenzas följare undrar över är om vi kommer få se barnet på bloggen. I podden "Kenza & Dani – När livet händer" som hon har tillsammans med bloggerskan Danijela Pavlica svarar Kenza på just det. Ta reda på hur hon kommer göra i videon nedan. 

Mer:

Aleks Subosic – 6 saker du måste veta om Kenzas man

Kenza Zouiten om alla försök att bli gravid: "Gav aldrig upp"

Kenza Zouiten visar hur hon har dolt gravidmagen – videon chockar alla