Mest läst

Daniel Radcliffe avslöjar hur han träffade flickvännen Erin Darke

Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe träffade sin flickvän, Erin Darke, under inspelningen av en sexscen i "Kill your darlings". Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe har avslöjat hur han träffade sin flickvän Erin Darke. Och det kommer bli "en jäkla story att berätta för barnen", säger han...

Daniel Radcliffe, 29, träffade sin flickvän Erin Darke, 34, under en filminspelning och låt oss säga att det var ett "meet sexy" snarare än ett "meet cute".

I en intervju berättar nu Daniel mer i detalj om hur de träffades. Och det var pang på rödbetan från första stund, något som Daniel kommer få svårt att förklara för barnen en vacker dag...

Paret syns ofta ute på promenader tillsammans. Bild: Stellapictures.

De båda jobbar som skådespelare och träffades när de jobbade ihop 2013 under inspelningen av "Kill Your Darlings". Paret spelar mot varandra i filmen och en scen som skulle förändra allt är när Erins karaktär, Gwendolyn, går ner på Daniels karaktär, Allen, i ett bibliotek.

"Det kommer bli en jäkla historia att berätta för våra barn en dag, eftersom vad våra karaktärer gör med varandra", berättade han skämtsamt för People TV.

Många tycker att tanken av ens föräldrars sexliv känns jobbigt att tänka på. Föreställ er då att deras sexakter finns på film...

Daniel Radcliffe tycker trots allt att deras story är ganska söt. Bild: Stellapictures

Lite udda för de flesta kanske. Men när Daniel fortsätter beskriva det så låter det som ett väldigt gulligt och fint sätt som paret träffats på.

"Våra karaktärer träffas och flörtar med varandra, så det finns en sorts gullig historik när vi träffas för första gången och flörtar", fortsätter Daniel i intervjun.

Se fler bilder på hur Erin ser ut och vem hon är i videon ovanför.


Daniel och Erins sätt att träffas sticker ju antagligen ut lite från hur gemene man träffat sin soulmate. Vi frågade våra läsare om hur de träffade sin partner. Se sju tjejer träffade sitt livs kärlek i videon nedanför.

Mer:

Så träffades jag och min partner – berättat av 7 tjejer

14 kändispar som träffades under filminspelningen