Mest läst

Här bekräftar Bianca Ingrosso att Phillipe Cohen är "nya pojkvännen"

Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso avslöjar nu i sin podcast att hon är tillsammans med Phillipe Cohen.

Bianca berättade för ett tag sedan att hon hade börjat dejta igen efter uppbrottet med sin tidigare pojkvän Phillipe Cohen. Men i podden "Har du sagt A får du säga B" som hon har tillsammans med Alice Stenlöf, berättar hon nu att hon hittat kärleken igen.

Tidigare har Bianca sagt att hon hade börjat hitta tillbaka till sig själv efter den tuffa tiden. 

– Jag hann börja älska mitt liv, jag hann börja älska mig själv och jag hittade en livsglädje som jag inte har haft på väldigt väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, säger hon till lyssnarna i podden.

Bianca Ingrosso är tillsammans med Phillipe Cohen igen

Trots att många följare har haft sina spekulationer att det gamla paret var tillsammans igen, har inget bekräftats – förrän nu. 

Det var under en körlektion när Bianca fick ett långt sms från Phillipe som han berättade att han inte kämpade för dem i slutet och att han saknade henne. När de väl sågs fick Bianca en ordentlig kärleksförklaring.

– Jag har aldrig sett honom så nervös. Det var verkligen på bara knän, jag älskar dig, jag har aldrig varit så här kär. Jag har aldrig varit så målinriktad för någonting i hela mitt liv och det enda jag vill göra i mitt liv är bara att visa dig hur mycket jag älskar dig och få dig att känna dig som världens stoltaste flickvän över att jag är din pojkvän, säger hon.

Paret är nu tillsammans igen. Foto: Instagram/ biancaingrosso

I podden berättar Bianca att en del har trott att det har varit ett pr-trick då hon väljer att berätta nyheten precis efter säsongsavslutningen av Wahlgrens värld. Men Bianca förklarar att anledningen till att hon har hållit det privat helt enkelt har varit att hon inte har velat gå ut med det offentligt för bådas skull.

Vill du veta mer om Biancas pojkvän Phillipe Cohen? Ta reda på hur de träffades, vad han har pluggat och allt du behöver veta i videon nedan.

Mer:

Bilden på Bianca och Phillipe gör succé – slår snart rekord

7 saker om Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

Det här kostar allt från Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA