Mest läst

Selena Gomez raderar kärleksförklaring till Justin Bieber på Instagram

Selena Gomez raderar bild på Justin Bieber på Instagram. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Justin Bieber och Selena Gomez såg ut att vara kärare än någonsin i början av 2018. Kort därefter gjorde de slut och Justin gifte sig med Hailey. Och nu raderar Selena Gomez kärleksförklaringen på Instagram.

Förra året såg det gamla kärleksparet Justin Bieber och Selena Gomez ut att vara kärare än någonsin. Men bara månader efter att Selena i princip bekräftade relationen på Instagram så tog relationen slut.

Innan vi ens han säga "Jelina" så hade Justin träffat Hailey Baldwin, förlovat sig, gift sig och skaffat hund.

Den 10:e mars 2018 delade Selena Gomez en födelsedagshälsning till Justin på Instagram där hon i princip bekräftade att de var ett par. Senare samma år, i juli 2018, bytte Hailey namn på Instagram till "Haileybieber".

Justin och Selenas kärlekshistoria har varit allt annat än spikrak, men nu har den definitivt kommit till sitt slut. Och Selena har rensat sin Instagram från den kärleksfulla hälsningen till Justin.

Att radera bilder på sina ex är såklart fullt normalt, men Selena har tidigare inte raderat bilder på tidigare partners. Hon har till exempel fortfarande kvar kärleksfulla bilder med sitt ex som var musikartisten The Weekend, som nu är tillsammans med modellen Bella Hadid.

Några av bilderna som Selena Gomez har kvar på instagram med The Weeknd. Bild: Instagram/Selena Gomez.

Men en viss bild med en kärlekshälsning till Justin lyser med sin frånvaro.

"Mars 1, 1994 någon jag känner som råkar vara super cool föddes. Boom", skrev Selena Gomez på sin Instagram och syftade till Justin.

Att radera bilder på sitt ex på Instagram kan vara en del i processen av att komma över någon. Vilket är lättare sagt än gjort.

Behöver du tips på hur du ska komma över någon du älskat? Se våra bästa tips i videon nedanför.

Mer:

Selena Gomez och Justin Biebers söta hångelbilder kommer ge dig fjärilar i magen