Alessandra Ambrosios bästa skönhetstips

1 av 5
Supermodellen Alessandra Ambrosio fixar det flirtiga plutet med skimrande läppglans. - Foto: Bild: All Over Press
2 av 5
Ljusa, transparenta läppglans är favoriten både till vardag och fest. - Foto: All Over Press
3 av 5
Alessandra med sina modellkompisar. - Foto: All Over Press
4 av 5
Alessandra dricker gärna kokosnötsvatten för att känna sig fräsch och återfukta huden från insidan. - Foto: All Over Press
5 av 5
Snabbt snygga spiror? En skimrande bronzekräm fixar looken. - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Hur gör supermodellen för att alltid se så strålande snygg och fräsch ut? Här är hennes bästa skönhetstips.

30-åriga brasilianska Alessandra Ambrosio är känd som en av världens mest populära supermodeller och Victoria's Secret ängel. Modette har tagit reda på hennes bästa skönhetstips!

- Bronzecreme med skimmer. "Det absolut bästa skönhetstipset av alla för att snabbt få en strålande hud! Jag använder Bare Bronze från Victorias's Secret och applicerar krämen över hela kroppen när jag ska på fest eller på ett event. En solkysst, glänsande hud gör att du ser toppensnygg ut på direkten", säger Alessandra.

- Läppglans i massor. "Jag går aldrig utanför dörren utan att ha läppglans på mig, det är lite som ett beroende! Jag har alltid med mig fem, sju stycken olika som skramlar runt i min handväska... Jag föredrar ljusa eller transparenta lätt skimrande läppglans, det passar till allt och känns inte för uppklätt", berättar Alessandra.

- Kokosnötsvatten. "Kokosnötsvatten är fantastiskt att dricka när jag vill återfukta kroppen från insidan. Det känns fräscht, smakar gott och gör verkligen underverk för min hud och mitt välbefinnande", avslutar hon.

(Källa: Modelinia.com)