Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 ansiktsmasker som räddar din vintertorra hy – se våra favoriter här

Dela på Pinterest
Glöm fnasig hy och torra näsor, i år lämnar vi vinterhyn redan i februari. Här är produkterna du behöver.


Vill du fly undan vintertorr hy med budgeten intakt? Då borde du satsa på denna mask från Kicks som går in i huden och återfuktar ordentligt. Denna behöver inte sköljas av utan all fukt tas upp av huden. Hur bra? Den blir din för ca 50 kronor!


En storfavorit hos Modetteredaktionen är fuktmasken från Blondinbellas märke, Löwengrip Care & Color. Under 20 minuter så rengör den din hy samtidigt som den återfuktar ordentligt. Två masker i en helt enkelt! Här kan du hitta den för ca 200 kronor.


Under 15 minuter så blir din hy återfuktad med hjälp av denna mask från Rituals! För bara 160 kronor så blir du av med den torra vinterhyn och len som en babyrumpa!


Modetteredaktionen älskar den här fuktighetsmasken från Orgins lite extra! Applicera den på natten innan läggdags och låt den verka medan du sover. Tvätta ansiktet som vanligt på morgonen och avsluta med en fuktgivande dagkräm, voila! Torra näsor och nariga skinnflisor är som ett minne blott. Fynda den för ca 240 kronor!


GlamGlows fuktmask ger dig en fräsch hy med lyster på ett kick – eller över en natt. Bestäm själv om du bara behöver en liten snabb fuktboost under dagen eller om du ska låta din hy frossa i fukt över natten. Den blir din för ca 470 kronor.

Vintern brukar även påverka ditt hår – läs här om vad du kan göra om du tappar mycket hår på vintern.

Fräsch hy och långa fransar kan göra en hel look! Se våra mascarafavoriter just nu här!

Gilla Modette på Facebook!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.