Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Fläckfritt, snabbtorkande och billigt – här är bästa brun utan sol-produkterna

Dela på Pinterest
Vi alla gillar olika – även så när det gäller brun utan sol. Här tipsar vi om de bästa brun utan sol-produkterna i butik just nu.


Brun utan sol från Decleor – perfekt för dig med torr hud. En fuktgivande lotion som snabbt går in i huden och gör din hud redo för solen – samtidigt som den gör dig brun. Här hittar ni den till bästa pris.

En stor favorit är Cocoa Browns egna brun utan sol-mousse. Med den tillhörande handsken är den superenkel att applicera och färgen syns på direkten. Perfekt om du vill fixa en snabb bränna, då färgen syns direkt och torkar snabbt! Och det bästa av allt? Den är superbillig, här hittar ni den för bara 89 kr.


ST. Tropez Mousse är en stor favorit hos många. Den luktar gott, den är lättapplicerad och färgen stiger gradvis – och håller länge. Här hittar ni den till det bästa priset.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


En favorit från L´Oreal. Den torkar riktigt snabbt och du kan använda den i både ansiktet och på kroppen. Den kladdar inte av sig och dina kläder kommer inte få några fläckar. Perfekt! Här hittar ni den till bästa pris.


En klassiker från Dove. Riktigt billig och perfekt för att alltid ha lite extra glow. Använd den som hudlotion efter duschen och du kommer vara brun dygnet runt, hela tiden! Finns i olika nyanser för dig som vill vara lite brunare och dig som bara vill ha ett lätt glow. Här hittar ni den till bästa pris.


TanCan Self-tanning i sprayform. Du behöver inte smörja in för hand och färgen håller i cirka en vecka. Den innehåller både aloe vera och vitt te Här hittar ni den till bästa pris.


En budgetvariant från ACO. Skonsam för huden och fungerar riktigt bra. Perfekt för dig med känslig hud men som vill ha lite extraglow! Här hittar ni den till bästa pris.


Vill du ha lite tips om bra läppstift som lyfter din look i vår? Klicka här!

Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Prisjakt.

Gilla Modette på Facebook!