Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Glöm gula nyanser i håret – här är bästa silverschampot just nu

Dela på Pinterest
Vill du få bort de varma tonerna i håret och drömmer om ljust, kallt och kanske lite grått hår? Här är bästa produkterna just nu!


Cool Silver Schampo från Björn Axen. Neutraliserar gula toner och ger håret lyster samtidigt om det vårdar. Schampot innehåller även UV-skydd, här hittar ni det till bästa pris.


Maria Nila silverbalsam. Perfekt för dig med slitet hår som behöver få lite extra vård. Innehåller Violetta pigment som gör att det neutraliserar gula nyanser. Här hittar ni det till bästa pris.


Perfekt för dig med ultraljust hår – nästintill vitt. Schampot korrigerar de varma reflexerna i det vita håret som återvinner sin rena, klara färg. Här hittar ni det till bästa pris.


Lanza Healing Colorcare Silver Shampoo tillsätter glans och jämnar ut din hårfärg. Med trippelt UV-skydd behöver du inte oroa dig för att ditt hår skadas när du vistas i solljus. Perfekt för dig med frissigt hår! Här hittar ni det till bästa pris.


Bästa budgetschampot och även Modettes favorit! Mood är perfekt för dig med gula toner som vill få silvernyanser i håret. Finns både som schampo och balsam, perfekt för dig som inte vill spendera massor av pengar. Här hittar ni det till bästa pris.


Vill du veta hur du lättast går från mörk till ljushårig? Läs det här.

Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Prisjakt.


Gilla Modette på Facebook!