Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så får du din brun utan sol att hålla – utan att bli fläckig

Dela på Pinterest
Modettes ger sina bästa tips på hur du får din brun utan sol att inte bli fläckig.

1. Återfukta både innan och efter

Det här är a och o. Applicerar du brun utan sol på en hud som är torr så kan du räkna med att du kommer att bli fläckig, tyvärr. Smörj in dig med en bodylotion både innan och efter att du har applicerar din brun utan sol så motverkar du fläckar.

2. Använd en "bus" handske

Att veta hur du ska applicera din brun utan sol kan vara svårt men använder du rätt appliceringsverktyg så blir det lättare. En "bus" handske är räddningen, den gör att du kan applicera snabbare, på större områden samtidigt och utan att få färg på din handflata.

3. Skrubba i duschen

Om du skrubbar hela kroppen grundligt innan du applicerar din brun utan sol så undviker du det spräckliga brun utan sol resultatet. Skrubbningen gör att du avlägsnar döda hudceller och detta gör att brun utan solen fäster mycket finare och ger ett jämnar resultat.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


4. Använd kokosolja

Kokosolja är bra till mycket men ett bra tips är att applicera oljan på de ställen där du vet att de ofta samlas mycket färg och de blir fläckigt. Kokosoljan gör att brun utan solen inte fastnar lika bra på de ställen där du har applicerat oljan.

5. Duscha av det överflödiga

Hur nice det än är att se hur du blir brunare och brunare så är det viktigt att du duschar av färgen. Ett tips är att applicera brun utan solen precis innan du ska gå och lägga dig. Se till att färgen är helt torr, annars finn det risk att du vaknar upp i orangea lakan istället för vita morgonen efter.


Mer:

Därför bojkottar nu folk cocoa brown brun utan sol produkter

4 konstiga saker du garanterat inte visste om fräknar

Gilla Modette på Facebook

Bildkälla: salty-bumm