Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är sminket som håller under hela bortamatchen

Dela på Pinterest
Nu är det slut med att vakna upp tidigt för att tassa till toan och fixa till sminket innan gårdagens ragg vaknat!

Om en utekväll slutar med en bortamatch så är det inte helt ovanligt att mascaran smetas ut över hela ansiktet, läppstiftet på ditt ragg och resten av sminket på kudden. Därför har vi listat sminket som håller under hela bortamatchen – från kväll till morgon!

1. Primern
En bra primer är a och o innan en lång utekväll. Den gör att sminket sitter sådär extra bra även i heta lägen. Denna från MaxFactor håller dag som natt och kostar bara 100 kronor.

2. Foundation
Därefter kommer Foundation, och det är det allt annat smink hänger på – bokstavligen. Se till att köpa en riktigt bra foundation som sitter på plats så kommer resten av sminket också göra det. Denna från Estee Lauder är lite dyrare, ca 350 kronor, men riktigt dryg och sitter som ett smäck i alla lägen.

3. Concealer
Den här concealern från MAC håller hela dagen och adderar ett snyggt glow till din bas. Den går loss på ca 190 kronor och håller riktigt länge!

4. Eyeliner
Isadoras waterproof eyeliner håller vad den lovar. I vått och torrt för ynka 120 kronor.

5. Mascara
Den här mascaran från L'Oréal kommer aldrig smetas ut runt dina ögon! För ca 100-lappen har den räddat både den heta natten och ljuva morgonen.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

6. Läppstift
Det här stiftet från E.l.f är perfekt för kyssar då det både är ett vanligt läppstift och ett läppbalsam i botten av stiftet. Hur bra? Och det är inte ens det bästa, priset ligger nämligen bara på 50 spänn!

7. Puder
Avsluta alltid med ett finish powder. Det här transparenta pudret från Lumene blir ditt för ca 150 kronor och ger dig en lyster som kommer att få ditt ragg på fall om och om igen.

Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Apprl och prisjakt.


Gilla Modette på Facebook!