Den här artikeln är ett utkast

Kylie Jenners concealers får alla att undra – hur tänkte hon här?!

Dela på Pinterest
Kylie Jenner har utökat sitt sminksortiment och släpper nu concealers. Men den sminknyheten mottogs inte bra av fansen.

Flera sminkmärken har verkligen steppat upp och levererat en större skala av nyanser på sitt smink för att passa alla hudfärger.

Rihannas sminkmärke Fenty slog igenom ordentligt i år och hyllades för sitt stora sortiment av olika nyanser på deras foundation och fler företag har hakat på och producerar ett bredare sortiment.

Kylie Jenner har även sett till att släppa hela 30 olika nyanser på hennes concealers. Men det finns ett litet problem som upprör fansen.


Eftersom Kylie inte har en fysisk butik där du kan testa och handla hennes produkter så kan ju ingen vara säker på att den beställer rätt färg.

"Hur ska Kylie Jenner släppa concealer i alla dessa färger när hon inte ens har en butik när någon kan testa hennes färger? Liksom, ska vi gissa genom att titta på bilderna?", skriver en tjej på Twitter.

"Så vad händer om jag köper en concealer som inte passar min hudfärg alls? Om du ska sälja concealers eller foundations så borde du börja sälja dem i butik för jag kommer inte slösa mina pengar om det inte funkar. Kom igen liksom", skriver en annan på Twitter.

Dessutom så erbjuder företaget, Kylie Cosmetics, ingen returrätt. Så om du får fel färg så går det inte att byta.

"Peppad på de här nya produkterna, men angående concealern, ni accepterar inte returer så vi kommer bli fast med en färg som är fel och påtvingade ytterligare ett köp, eller fler, eller ge upp på första försöket och inte köpa alls. ÄNDRA er returpolicy", skriver en annan på Twitter.

Se när Youtubern Chrisspy testar Kylies smink i spelaren ovan.

Mer: 

Här är bilden på Rihannas Fenty-smink som alla borde se

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: KylieCosmetics Kylie Jenner