Mest läst

Kenza avslöjar produkterna bakom sitt glow – det här använder hon

Dela på Pinterest
Kenza Zouiten Subosic är en av Sveriges största och bäst betalda bloggare. Hennes ikoniska look är en naturlig sminkning med mycket glow och nu avslöjar hon hur hon gör – och vilka produkter hon använder för att få till det.

Denna artikel innehåller reklamlänkar

Kenza Zouiten Subosic är en av Sveriges största och bäst betalda bloggare som ägnar sig åt både mode, skönhet och livsstil. Förutom att driva det populära märket IvyRevel så är hon dessutom en fena på att sminka sig och nu berättar hon om hemligheten bakom glowet!

Bildkälla: Instagram/Kenza Zouiten

bloggen skriver Kenza om hennes beautyrutin när hon ska fixa en naturlig look med massor av lyster och det finns en rad med goda tips som vi kommer hålla fast vid.

Highlightern hon använder är Isadoras "Strobing Fluid Highlighter" i nyansen "81", som även kallas Warm Glow. Den applicerar hon vid näsan, ögonbrynen, vid överläppen och på kindbenen. Här kan du köpa den till det billigaste priset på Prisjakt.

Kenza har också ett jättesmart knep som hon tar till när hon ska gå all in med sminket och lägga en mer avancerad make up som hon delar med sig av.

"När jag kör full make med foundation osv så brukar jag istället blanda i denna highlighter i min foundation. Jag gör det för att det inte ska bli så jättetäckande utan mer naturligt och fullt med lyster", skriver Kenza i blogginlägget som du kan läsa här.

Smink är ju något av det roligaste som finns, och man kan göra så mycket med det. Se hur du sminkar dina ögon större med sju enkla – men galet smarta knep i spelaren nedan:


Mer:

Bäst i test: Här är de bästa brun utan sol-produkterna just nu

Här är räddningen om du hatar att tvätta bort sminket på kvällen