Mest läst

Gigi Hadid har skaffat sig årets trendigaste frisyr

Gigi Hadid har klippt lugg och skaffat en ny frisyr. Foto: Instagram/Gigi Hadid
Dela på Pinterest
Gigi Hadid har hakat på trenden och visar nu upp den nya frisyren – som såklart innefattar en kort lugg. Men frågan är om frisyrer verkligen är äkta?

Gigi Hadid är superstjärnan som gjort succé både inom mode- och skönhetsbranschen. Hon har varit modell för stora märken som Victoria Secret, Tommy Hilfiger och flera andra creddiga märken.

Bildkälla: Instagram/gigihadid

Både Gigi och lillasystern Bella Hadid är två profiler som ofta skapar trender och rubriker världen över, och just nu är det Gigi Hadids frisyr alla snackar om. 

Bildkälla: Instagram/Gigihadid

För på Instagram visar Gigi upp en helt ny frisyr, en look som är fixad av ett helt team – alltså förmodligen en look inför ett modelljobb.

Gigi Hadid har tidigare haft långt och svalligt hår, och på senaste har vi även sett en längre lugg – något som är otroligt trendigt just nu. 

Men, nu har hon gått lite längre. Hon visar nämligen upp en look där hon har kort kort lugg, något som var trendigt för flera år sedan, och är tillbaka hetare än någonsin 2018.

Gigi Hadids nya frisyr har skapat rubriker världen över, och ingen är riktigt överens. För vissa tror det handlar om en peruk och andra tror det är en verklig frisyr. 

Vad tror ni? Är den äkta? Se den i spelaren ovan.

Mer:

Danny Saucedo har rakat av sig allt hår – nu hyllas den nya frisyren

Gilla Modette på Facebook!