Mest läst

Kenza har gått från brunett till blondin – se före- och efterbilderna

Kenza Zouiten Subosic gick från brunett till blondin och nu visar hon de magiska före- och efterbilderna på den nya frisyren. Foto: Kenza Zouiten Subosic
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten Subosic har färgat håret blont. Nu visar hon före- och efterbilderna från makeovern och den nya frisyren är verkligen magisk.

Kenza Zoutien Subosic har länge rockat sitt bruna hårsvall men nu har hon gått till frisören och fått en ordentlig makeover. Håret har hon färgat blont och före- och efterbilden på hennes nya frisyr är så tillfredsställande att se.

Om du, likt oss, älskar före- och efterbilder från frisörsalongen så kommer Kenzas bild på nya frisyren ge dig rysningar.

För några dagar sedan la Kenza ut den här bilden på Instagram, men nu är hennes mörka hårsvall ett minne blott.

Kenzas mörka hårsvall är minst lika magiskt! Bildkälla: Instagram/Kenza Zouiten Subosic

Influencern och grundaren bakom modemärket Ivyrevel satte sig i frisörstolen förra veckan och gick från brunett till blondin – och det är så snyggt.

Under vintern är det många som gör exakt tvärt om och färgar håret mörkt men efter att ha sett bilderna på Kenzas barr så överväger vi att göra samma som henne.

Nu visar Kenza upp de magiska före- och efterbilderna på frisyren. Bildkälla: Kenza Zouiten Subosic

Hos frisören klippte de av allt slitet och la in ljusa slingor och en kall nyansering i hela håret. På bloggen skriver även Kenza att hon vill få längderna ännu kallare och ljusare, men att hon inte vågar bleka det för mycket då det sliter så mycket.

Istället kommer hon använda en inpackning som gör det kallare och låta solen göra sitt på resan till Maldiverna som hon planerat in över jul. Så desto ljusare lär det bli ändå och vi älskar det!

Men hur går man från brunett till blondin på en dag?

En annan kändis som gick från brunett till blondin på bara en dag var Selena Gomez. Det var dock lättare sagt än gjort och nu berättar Selenas frisör om hur de gick tillväga för att göra Selenas hår isblont från mörkbrunt på bara några timmar.

Se i videon nedanför hur de gick tillväga på salongen:

Mer:

Jag gick från brunett till blondin hemma utan frisör – så gjorde jag

Vi testade de tre mest populära blekningarna – den här var bäst