Mest läst

Så ser Meghan Markles naturliga hår ut

Meghan Markles naturliga lockiga har. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Meghan Markle är idag en stilikon för många – men hennes look har förändrats en del genom åren. Se hur hennes naturliga hår ser ut när det inte är stylat.

Meghan Markle har under det senaste året blivit en av världens främsta förebilder för unga kvinnor. Hon inspirerar inte bara med sin karriär och sitt driv utan även med sin stil som allt fler tar efter.

Men över åren har Meghan bytt look, exempelvis så har hon inte alltid rockat sitt platta långa hår, utan bilderna på henne från att hon var ung visar hur hennes naturliga hår ser ut – och det är så fint.

Meghan hade i yngre dagar lockigt hår, inte platt så som man är van vid att se henne idag.

Meghan Markles frisyr idag ser inte ut som den alltid gjort. Bild: Stella Pictures.

Man kan även ana lockar i prins Harrys hår också.

Just nu väntar Meghan och Harry sitt första barn som beräknas komma under våren 2019. Och vi kan föreställa oss vilken frisyr den lilla bebisen kommer få.

Många av Meghans fans hoppas dessutom på att få se hennes lockar igen i det brittiska palatset.

"Vi har lockar i det kungliga palatset alla", skriver en användare på Twitter som delat bilder på Meghan från hennes ungdom.

Om Meghan väljer att återgå till sitt naturliga hår återstår att se, men vi skulle inte bli förvånade om hon tog tillbaka sin look från förr snart igen.

Prins Harry och Meghan Markle har båda lockigt hår. Bild: Stellapictures.

Att bli en del av de brittiska kungligheterna kommer inte helt utan krav och förväntningar. Inte minst stilmässigt. Meghan har tidigare blivit kritiserad för att klä sig som en "Hollywood stjärna" och inte en kunglighet. Då valde hon att göra revolt mot stilreglerna och det blev nog inte riktigt som kritikerna hade tänkt sig... Se vad som hände i videon nedanför:

Mer:

Meghan Markles assistents oväntade uppsägning – lämnade hovet i chock

Här bär Meghan Markle upp en klänning från ASOS