Mest läst

Epilator: Fynda de bästa hårborttagningsmaskinerna under Black Week 2021

Dela på Pinterest
Få bort vartenda hårstrå med en epilator! Den får dina envisa och kortväxta strån att försvinna på ett kick. Modette har listat de bästa erbjudandena på epilatorer under Black Week 2021.

För att få bort oönskat hår är epilator ett bra och smidigt alternativ. Med epilatorns små pincetter rycks hårstråna upp från hårsäckarna när du drar maskinen över huden precis som en vanlig rakhyvel. Sedan är din hud hårfri i upp till 4 veckor. Eftersom en epilator är ett engångsköp kommer du dessutom spara pengar på det långsiktigt när du inte längre behöver köpa rakhyvlar eller vax. 

För att din epilatorupplevelse ska bli så smärtfri som möjligt kan du ta ett härligt bad innan behandlingen för att mjuka upp hårstråna. Efteråt kan du även smörja in huden med body lotion för att återfukta kroppen för att bli extra mjuk och len.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Bästa epilatorerna under Black week 2021

1. Braun Epilator Silk Epil

Braun Epilator Silk Epil gör det jobbet som vax inte klarar av - nämligen att dra bort korta hårtstrån på djupet. Resultatet blir lena ben i upp till en månad. Denna lilla epilator är utmärkt för nybörjare och stimulerar huden med skonsam epilering från massagerullar. Klicka hem den här.

2. GA.MA Epilator SKINPRO GO II GE0130

Denna epilator från GA.MA är utmärkt för att ta bort hår på benen, underarmarna och bikiniområdet. Det följer med två olika huvud med epilatorn - ett epilatorhuvud och rakhyvelhuvud samt extra tillbehör för de känsligaste områdena. Det bästa av allt är att alla huvuden är avtagningsbara om underlättar för rengöring. Du hittar GA.MA Epilator SKINPRO GO II här.

3. Panasonic Wet & Dry Epilator

Denna epilator från Panasonic anpassar sig efter kroppens former med sitt 30 procent bredare och 90 graders rörlighet. Den har 60 pincetter som gör din hud silkeslen och mjuk. Det medföljer dessutom en praktisk förvaringspåse innehållandes en rengöringsborste. Det som gör Panasonics epilator unik är att den har två skivor, vilket gör att den andra skivan tar kapar bort alla hårstrån som missades av den första skivan - hur smart?! Det finns tre olika hastigheter att välja emellan så att du kan anpassa epilatorns hastighet beroende på vilken kroppsdel du behandlar. Du hittar den här.

4.Remington Epilator

Fantastiskt prisvärd 3-in-1 epilator i en snygg rosa färg från Remington. Denna epilator har 40 pincetter och är speciellt utvecklad för att nå de kortaste hårstråna och ett silkeslent resultat som håller upp till fyra veckor. Ytterligare en fördel med denna epilator är att den har en massagefunktion för att förhöja komforten. Klicka hem Remingtons epilator här till ett pangpris.

5. Flawless legs rechargable epilator

Den snyggaste epilatorn i vitt och roséguld hittar du från Flawless. Den är inte bara fin att titta på, utan också ergonomiskt utformad för enklare handgrepp som ger full kontroll över hårborttagningen. Det bästa är att behandlingen med Flawless Legs epilator är smärtfri och snabb utan tråkiga rodnader eller irritation. Klicka hem den här.

6. Philips Ladyshave epilator

Med denna rakapparat från Philips får du ett närmare och skonsammare resultat. Vill du ha lena ben så är det här definitivt ett bra alternativ för dig! Eftersom rakhuvudet och de dubbla rakbladen är flexibla resulterar det till vassare och mer effektiv rakning. För att undvika irriterad hud är skärbladen omgivna av skyddskuddar som gör att de aldrig kommer i direktkontakt med huden. Du hittar den här för 699 kronor.

Läs mer:

Värmeborste - här är de mest prisvärda under Black Friday 2021

Bäst i test: Här är de 5 bästa värmeborstarna

Moccamaster - De bästa erbjudandena under Black Friday 2021