Mest läst

12 hårprodukter – för ett starkare och friskare hår

12 hårprodukter – för ett starkare och friskare hår. Foto: Pexels/ Vlada Karpovich
Dela på Pinterest
Är ditt hår torrt och slitet? Modette tipsar om 12 hårprodukter som gör att ditt hår får tillbaka glans och blir starkt och friskt igen.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

12 hårprodukter för ett starkare och friskare hår

Spana in denna lista med 12 hårprodukter som kommer få ditt hår att bli starkt och glansigt igen.

1. Olaplex No.3

Detta är en produkt du själv kan använda hemma. Hemligheten bakom Olaplex ligger i den patenterade molekylen som sammanlänkar svavelbindningarna i håret och helt enkelt gör håret starkare. Klicka hem den härifrån!

Så använder du Olaplex hemmabehandling

  • Tvätta håret före applicering med ett djuprengörande schampo. 
  • Applicera en generös mängd av produkten i handdukstorkat hår. Kamma gärna igenom och låt verka minst 10 min.
  • Skölj sedan ur produkten och använd därefter schampo och en inpackning eller balsam. 

2. Moroccanoil Original

En klassiker sen många år tillbaka. Detta är en vårdande oljebehandling för alla hårtyper som behöver extra näring och glans. Använd under natten, efter duschen eller under dagen. Klicka hem den härifrån!

3. Kevin Murphy Hydrate-Me Shampoo + Conditioner

Ett återfuktande schampo och balsam från Kevin Murphy. Redaktionens favoriter som inte tynger ner håret och ger en fin glans. Klicka hem det härifrån!

4. Priorin


Detta kosttillskott från Priorin tillför biotin som får håret att växa och är ett supertips. Klicka hem det härifrån!

5. Revlon Nutri Color 1002

Har du blont hår som börjar bli slitet av silverschampo? Då är det denna produkt du borde satsa på. Det är en inpackning med färgpigment som ger nytt liv och lyster i håret utan att slita. Finns även i många andra nyanser. 

6. Batiste

Något som gör att du inte sliter på håret för mycket är att inte tvätta det varje dag. För att förlänga tiden mellan tvättningarna är det perfekt att använda torrschampo. Detta torrschampo från Batiste luktar gott, fräschar upp håret och är dessutom väldigt billigt. Klicka hem det härifrån för endast 39 kronor.

7. Kérastase Elixir Ultime

En mångsidig olja som du kan använda både före och efter styling. Ger glans och näring till håret och doftar väldigt gott. Klicka hem den härfirån!

8. Silicea Original

Skönhetstillskott för hår, hud och naglar. Dessa tabletter hjälper till att främja långt och tjockt hår och innehåller en koncentrerad blandning av vitaminer för håret som främjar sund hårväxt. Klicka hem det härifrån!

9. Kevin Murphy Young Again Treatment Oil

Detta är en olja som både skyddar mot värme och reparerar slitet hår. Kan både användas innan och efter styling. Klicka hem den härifrån!

10. ghd Gold New Styler

Det sliter på håret att använda värmeprodukter, därför är det viktigt att använda en bra så du inte behöver platta eller locka håret längre än nödvändigt. En storsäljande favorit är denna från ghd som gör håret glansigare, friskare och mjukare. Klicka hem den härifrån!

11. Balmain Over Night Repair Serum

Ett lyxigt serum som reparerar och ger otrolig glans utan att tynga ner håret eller göra det fett. Helt enkelt ett perfekt serum du verkligen borde spana in närmre här.

12. maria nila Structure Repair

Detta är en hårmask som ger torrt och skadat hår nytt liv. Hårmasken luktar fantastiskt och ger en fin glans. Klicka hem den härifrån!

Artikelbild: Pexels/ Vlada Karpovich

Läs mer:

4 tips – fixa det perfekta strandhåret med saltvattenspray

8 produkter för dig som vill ha långt hår – snabbt