Mest läst

Thérese Lindgren: "Så får du det perfekta hårsvallet"

Dela på Pinterest
Skönhetsexperten Thérese Lindgren delar med sig av sina bästa tips om hur du får till det perfekta hårsvallet och berättar även om sin senaste kollektion med Indy Beauty som består av tre spännande stylingprodukter för håret.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Alla strävar vi efter det perfekta hårsvallet – men vad är egentligen hemligheten bakom vackert hår? Modette har pratat med influencern Thérese Lindgren som driver skönhetsmärket Indy Beauty som avslöjar sina bästa tips för hur man får till det drömmigaste håret. 

 – Jag skulle säga att det börjar redan i duschen. Jag gillar vår serie “Care and Protect” som är både reparerande och återfuktande samt att schampo och balsam både rengör och reder ut håret. En inpackningen en gång i veckan samt bra stylingprodukter som skyddar är också A och O, som våra nya stylingprodukter, alla med aktiva ingredienser. Sen brukar jag dessutom välja att sova på vegansk sidenkudde för det sliter mindre på håret. Bara genom de här stegen kommer man väldigt långt enligt mig, säger Thérese Lindgren.

>> Klicka HÄR för att spana in Indy Beautys "Care and Protect"-hårvårdsserie.

Enligt Thérese är att sova med en sidenkudde nyckeln till ett vackert hårsvall. Här är vår favorit från Mulberry. Du hittar den HÄR.

Indy Beauty lanserade för drygt en månad sedan en ny kollektion som består av 3 härliga hårvårdsprodukter med squalane som huvudingrediens.  

Squalane är ett veganskt substitut för hajleverolja och används ofta i skönhetsprodukter för sina fuktighetsbevarande egenskaper.

– Att vi valde just squalane i våra produkter är just för att det både är fuktboostande och mjukgörande, samtidigt som det har antioxidanta egenskaper. När vi utvecklade produkterna tyckte jag att det var viktigt att få med alla delarna, säger Thérese Lindgren.

Indy Beauty Squalane refreshing dry schampoo


"Vårdande lätt torrschampo som får håret att kännas nytvättat, luftigt och fräscht. För ett friskt och
fräscht hår med lyster. Veganskt keratin reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur. Panthenol/Vitamin B5 skapar en fuktighetsbevarande effekt som även kan ge mer glans till håret och motverka frissighet. Squalane mjukgör och boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage. Lämnar inga vita rester och tynger inte ned håret."

>> Klicka hem torrschampoot HÄR.

Indy Beauty Squalane silky heat protection

"Glansgivande och skyddande värmeskydd med vårdande, fuktgivande och mjukgörande egenskaper.

För ett friskt och återfuktat hår med glow. Veganskt keratin reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur. Panthenol/Vitamin B5 skapar en fuktighetsbevarande effekt som även kan ge mer glans till håret och motverka frissighet Squalane mjukgör och boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage. Boostad med naturlig peptid från amarant blomma som bygger upp och gör hårstrået tjockare och glansigare. Innehåller också quinoa protein som skapar volym och tillför ännu mer glans. Skapar ett vårdande och återfuktat skydd med glow inför styling av håret."

>> HÄR kan du köpa värmeskyddet.

Indy Beauty Squalane repairing hair serum


"Reparerande hårserum som stärker och återfuktar håret. För ett silkeslent hår med glow. Veganskt keratin reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur. Vegetabiliska protein boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage. Squalane mjukgör och boostar håret med fukt och glow. Bygger upp hårstrået och skyddar mot dagligt hårslitage. Abyssinian olja med omegasyror återfuktar, vårdar och förbättrar hårets kvalitet. Gör håret silkeslent och lättkammat. Gör under för frissigt hår och hårtoppar. Håret får en naturlig mjukhet, känns lent och glansigt hela dagen."

>> Klicka hem serumet HÄR.

Vilken produkt från ditt sortiment tror du kommer bli en bästsäljare i jul?

– Oj så svår fråga! Jag tycker ju att alla våra produkter är fantastiska på olika sätt. Vår Squalane silky heat protection tror jag kan vara en riktig hit om man använder värmeverktyg som locktång och plattång. Men sen är jag ju även ett stort fan av vårt torrschampo Squalane refreshing dry schampoo som är perfekt när man verkligen inte orkar duscha håret, men ändå vill ha ett snygg och fräscht svall mellan tvättarna. Kommer absolut vara en favorit för mig i mellandagarna, haha!

Foto: Indy Beauty/Unsplash