Bäst i test: 10 effektiva handkrämer för torra händer

Dela på Pinterest
Torra, fnasiga och nariga händer är en av nackdelarna med att det närmar sig kallare breddgrader. Här är de 10 bästa handkrämerna som får bukt på dina vintertorra händer.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Modettes shoppingredaktör tipsar om de bästa handkrämerna för torra händer.

10 bästa handkrämerna för torra händer

1. Nivea Soft Refreshing Moisturizing Cream

Nivea Soft Refreshing Moisturizing Cream är en kultfavorit av en anledning! Jag har alltid minst en av dessa krämer i mitt badrumsskåp eftersom den är effektiv, billig och luktar underbart. Den är dessutom en riktig multitasker och kan användas på både händer, ansikte och kropp. Soft Refreshing Moisturizing Cream innehåller jojoba och vitamin E, vilket är två riktigt härliga ingredienser som bland annat tillför en massa fukt till huden. Ytterligare en fördel med denna kräm är att den absorberas fort in i huden och man slipper den där obehagliga kladdkänslan som vissa handkrämer kan ge. Du hittar den här.

2. Rituals The Ritual Of Sakura Hand Balm

Denna handkräm från Rituals i deras Sakura-serie luktar vansinnigt gott och gör händerna mjuka som en babyrumpa! The Ritual of Sakura Hand Balm har en fyllig och härligt krämig konsistens som smälter in i huden fort. Den innehåller 95 procent naturliga ingredienser som till exempel rismjölk och körsbärsblomma. Det bästa med denna handkräm är att den är speciellt utvecklad för att ge näring och lugna spruckna händer. Jag upplever att mina händer och nagelband ser reparerade ut direkt efter att ha använt denna - life hack för oss som ofta glömmer bort att smörja in våra stackars händer.  Vill du ha en riktigt lyxig handkräm som inte kostar skjortan är det denna du ska välja! Klicka hem den här.

3. The Body Shop Almond Hand & Nail Cream

The Body Shop Almond Hand & Nail Cream är en handkräm som sjunker snabbt in i huden och man känner verkligen hur den vårdar händerna! Luktar svagt av sötmandel, perfekt för den som inte gillar starkt parfymerade produkter. Innehåller även shea smör som är din bästa vän för torra händer. Du hittar den här.

4. La Roche Posay Lipikar Xerand Hand Cream

La Roche Posay Lipikar Xerand Hand Cream reparerar intensivt dina vintertorra händer. Denna handkräm är lite fetare utan att kännas för tjock och tillför mycket fukt till händerna. Genom en tunn vattenavvisande film skyddar handkrämen mot yttre påverkan, återställer hudens skyddande hydrolipidhinna. Lipikar Xerand Hand Cream är fri från parabener och har en mild doft. Klicka hem den här.

6. L'Occitane Shea Butter Hand Cream

L'Occitane Shea Butter Hand Cream innehåller 20 procent sheasmör, honung, extrakt av sötmandel och jasminarom. En fuktgivande, avslappnande, skyddande, reparerande och återuppbyggande handkräm för fnasiga händer. Med denna handkräm kan du säga bye bye till torra knogar. Klicka hem den här.

7. INDY Beauty The Velvety Hand Cream Coconut

Den här handkrämen från INDY Beauty är ett måste för alla kokosnötälskare! En 100 procent vegansk och intensiv kräm för torra händer. Denna handkräm går utmärkt att använda på nagelbanden för ge dem lite extra liv och näring. En dryg handkräm som räcker länge! Finns även i dofter som vanilj och aprikos. Du hittar den här.

8. Yves Rocher Handkräm med mango och koriander

Denna fuktgivande handkräm från Yves Rocher är en riktig höjdare för torra händer under vinterhalvåret. Den doftar gott av mango och koriander. En annan fördel är att 96 procent av ingredienserna i denna handkräm är av naturligt ursprung. Klicka hem den här.

9. BYREDO Tulipmania Hand Cream

Denna lyxiga handkräm från BYREDO från deras Tulipmania-serie gör underverk för dina torra händer! Innehåller doftnoter som fresia, tulpanackord och blont trä som ger en härlig och frisk doft. En perfekt present att ge bort till bästa vännen, mamma, syster, kollega eller någon annan som behöver mjuka och lena händer. Köp den här.

10. Burt's Bees Hand Salve

Denna handsalva från Burt's Bees är en riktig intensivkur för torra händer och sprucken hud. Burt's Bees Hand Salve innehåller botaniska oljor, örter och bivax som mjukgör samt återfuktar även de torraste händerna. Den kan dessutom användas på torra armbågar, nagelband, fötter eller andra torra områden. Eftersom denna handkräm är så pass fet är den mest lämplig att använda under natten och sedan varva med en lite lättare handkräm under dagen. Handkrämen ska även motverka samt förebygga förhårdnader i händerna, vilket är ett stort plus. Du hittar den här.