MEST LÄST
BLOGGINLÄGG

FASHION WEEK OUTFIT

sfw_8

sfw_1

sfw_2
sfw_4

FAUX FUR ZARA      TOP MONKI      PANTS AND BOOTS & OTHER STORIES      BAG MANGO

Igår såg jag ut såhär! Tänk att det känns inte alls längesedan det sist var modevecka, men det var ju i augusti! Tiden springer i väg med andra ord. Igår körde jag alltså på mitt rosa fluff och en polotopp som jag inte använt på allt för länge. Härligt när man återupptäcker sin egen garderob!

Tisdag idag, men jag känner mig (som mamma skulle ha sagt) slut som artist! Jag jobbar på idag och mot kvällningen får vi se om jag har kraft till middag med Judith och sen lite SFW-kalas. Jag hoppas att första kaffekoppen piggar upp och gör så att jag känner mig mer på banan! Hur mår ni? sfw_6


sfw_9
sfw_11

10 kommentarer

  1. Nämen alltså är så avis! hade varit så himla najs att få springa på SFW! Men kul att få följa dig. Dör också på din faux fur, men det vet du redan. Puss!

Skriv en kommentar

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>