MEST LÄST
BLOGGINLÄGG

SÄSONGENS TRENDIGASTE VÄSKA

BAG ZARA

Ingen kan väl ha missat säsongens trendigaste väska? Nä, jag trodde väl inte det. Stråväskan känns just nu perfekt i alla lägen, och jag älskar det. Häromdagen fann jag denna på Zara, jag gillar att den har en avtagbar rem som bryter av den annars väldigt påtagliga strandkänslan. Den kommer att bli en given favorit i sommar!

Annars då? Gårdagen var riktigt fin, jag jobbade någon timme på förmiddagen innan jag tog mig till Anna på Hall Sthlm där jag hade en efterlängtad klipptid. Resten av dagen spenderades med Elin och Filip, vi åt pizza på 800 grader och bara myste av varandras sällskap. Det blev en riktigt fin 11 maj med andra ord.

Idag är det fredag och ingen jublar högre än jag! Denna vecka känns som att den har pågått i evigheter, kanske för att det har varit så kallt. Nu ska jag njuta av denna fredagskväll, vi har precis varit ute på en kvällsjoggningstur och Filip ska alldeles strax ta ut hans magiska, veganska vaniljbullar ur ugnen. Mmmhm.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>