MEST LÄST
BLOGGINLÄGG

STAND UP FOR LOVE

Godmorgon! Snacka om härligt när man vaknar upp med ett riktigt gott humör, så skönt att det för en gångs skull har vänt! Igår fick jag hem denna t-shirt som jag nämnde i ett inlägg nedan. Färgkombinationen och budskapet kan inte bli bättre. Till det vill jag matcha med mina örhängen, som jag har pysslat ihop själv! Riktigt nöjd är jag. Det fattas bara lite fix till själva örhängsfästet och sen kan jag äntligen använda dem.

Frukosten idag smakade extra gott av någon anledning, kanske på grund av de goda färska blåbären. Mums!

Pionerna här hemma står sig, även om de är inne på sista refrängen. Inget gör sig så vackert som en bukett pioner hörni. Karaffen har ni kanske skådat på min Instagram men den har inte fått någon närmre presentation här på bloggen tidigare, som den faktiskt är värd. Fick den i födelsedagspresent av Filip, och den är en klar favorit i hemmet. Perfekt för att servera sommardrinkar, juicer, vatten eller att använda som en vas! Ni hittar den på bland annat Artilleriet eller Posh Living vet jag!

Nu är jag på g till jobbet (sitter i skrivande stund på tunnelbanan, multitasking ni vet!) och får önska er en superfin onsdag! 

Skriv en kommentar

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>