MEST LÄST
BLOGGINLÄGG

SOMMARHELG

JUMPSUIT GINA TRICOT 

Hej gullon! Jag har haft tekniskt strul i flera dagar här! Trodde detta inlägg kom upp igår men icke sa nicke. Ni kanske har märkt att bloggen ser lite knas ut, så som kommentarsfunktionen som har ersatts med ”0000000”? Vill flika in att jag är medveten om det och laddar upp inför en spännande nystart inom kort. Som grädden på mosen har nu min dator gjort sitt efter 7 år. Jag har ju tänkt att köpa en ny Mac under våren men aldrig fått tumen ur (det är ju ett rätt så saftigt pris om man säger det så…). Men nu så bränner det lite om baken! Så ni vet, jag lever. Håll ut lite till och sen kommer det bli så jäkla smashing, jag lovar! Nu till blogginlägget som jag skrev igår: 

Tänk att sommaren kom ändå, va! Denna långhelg är det bästa jag varit med om på länge. Bäst av allt är att en superfin lördagskväll väntar och imorgon är det en hel söndag kvar. Nu väntar ett glas vin ute i solen tillsammans med Jamie, Semlan (som är på Stockholmsbesök) och Nicolina! Hoppas att ni får en riktig pangkväll!


I samarbete med Gina Tricot.

Skriv en kommentar

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>