MEST LÄST
BLOGGINLÄGG

MY NEW BABY

När min MacBook gav upp igår kunde jag inte längre skjuta upp det där dyra men så efterlängtade köpet. Så idag efter jobbet tog jag tag i saken och begav mig till Apple Store.Det blev en MacBook Pro och den är redan pimpad med supersöta stickers från Monki. Till det så matchar jag med det ursnygga datorfodralet från Ganni som gör en så himla glad! Materiell lycka när den som bäst. Haha, jag vet inte hur många gånger jag sagt till Filip att mitt bloggande kommer gå minst 1/4 snabbare när jag har en snabb dator, nu är det upp till bevis!

Skriv en kommentar

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>