MEST LÄST
BLOGGINLÄGG

LAGER PÅ LAGER


PINK DRESS H&M JEANS DR DENIM SHIRT FILIPPA K BAG CHLOÉ BOOTS & OTHER STORIES SUNGLASSES MANGO 

Såhär såg jag ut igår! Invigde västklänningen och bar den tillsammans med min skjorta från Filippa K. Är för övrigt kär i dessa avklippta ankeljeans från Dr Denim. Haha, jobbigt den dagen när man kommer tröttna på trenden med avklippta jeans, då min jeansgarderob till 90% består av just det. Men det är ju så fint? Låt oss lova att vi aldrig tröttnar tycker jag. 

DETALJER I HEMMET

CORAL ELLOS VASE H&M HOME PRINT FORMAT BARKSTEN CANDLE HOLDER INDISKA

Älskar hur tjusig vår drinkvagn är just nu. Blir så glad när jag kollar på den (till skillnad av resten av vårt hem just nu som ärligt talat står i kaos)! Vår nya fiolfikus passar så fint i favoritvasen från H&M home. Minikorallen gör sig också så himla fin, ett riktigt kap hörni!

Godmorgon på er! Hoppas att ni får en fin söndag❣ På min agenda står det idag plugg, plugg plugg.

Hade en superrolig gårdag då jag fick fira min födelsedag med Ellen, Elin och Filip. Vi käkade så jäkla god mat på LingLong som har en massa bra veganska alternativ. Sen tog vi ett glas på Brillo och tog oss en snabb visit till Kåken för att hälsa på Hanna som spelade och Nico. Skönt ändå att komma hem rätt så tidigt och vara utvilad för att sätta tänderna i plugget. Det ska bli så skönt tisdag eftermiddag när tentan är över och jag får mer tid till bloggisen som har hamnat lite i kläm de senaste veckorna. Så tänk på mig och skicka massa energi till mig på tisdag förmiddag när jag skriver min tenta! ✨✨✨

WHAT I EAT IN A DAY – VEGAN

Glad fredag hörni!! Hoppas att ni mår bra. Jag är hemkommen från Sandhamn och tror nog jag ska hoppa till sängs snart så att jag har energi inför morgondagens pluggdag. Men först vill jag visa er vad jag äter under en dag! ❥

Jag älskar att få ny inspo till vad man kan laga för mat. Många av er är nyfikna på min veganska kost, så därför vill jag visa er lite mer vardagsmatsbilder! Här är det jag äter under en typisk dag: (OBS middagen kom ej med på bild).

Dagens första mål blev havregrynsgröt tillsammans med en massa kokos och en mosad banan. Det blir så jääääkla gott vill jag lova. Rena rama drömmen! Toppat med färska bär, banan och Garants egna jordnötssmör ”creamy” som är härligt lös – perfekt när man vill ringla över lite jordnötssmör! 

Till lunch blev det en stor sallad med spenatblad, körsbärstomater, gurka, stekt kål och en halv sötpotatis. Sötpotatisen har jag värmt i ugnen (stoppa in den hel som den är!) på 225 grader i ca 60 min. Perfekt för flera dagars matlåda om man har in flera stycken på en gång. Sen hade jag även i en halv avokado, egenmarinerad tofu, toppat med näringsjästsflingor!

Blev hungrig innan middagen så till mellis blev det riktigt god naturell soygurt tillsammans med banan, frysta hallon, kokos och flingor! Nom nom nom.

Till kvällen var jag hemma hos Elin och käkade en soyaburgare men glömde fota det.

Så där har ni en liten summering av hur en dag kan se ut. Uppskattar ni detta? ❥

Har du något favoritrecept just nu? Eller någon maträtt som du tycker om? Dela gärna med dig! Det är så kul att testa nytt tycker jag. 

Jag älskar att variera och äter sällan samma frukost varje dag. Däremot äter jag gärna liknande luncher då jag tycker dessa sorters mättande sallader är så tillsfredsställande då man får käka lite av varje. 

WHAT I EAT IN A DAY – VEGAN

Glad fredag hörni!! Hoppas att ni mår bra. Jag är hemkommen från Sandhamn och tror nog jag ska hoppa till sängs snart så att jag har energi inför morgondagens pluggdag. Men först vill jag visa er vad jag äter under en dag!

Jag älskar att få ny inspo till vad man kan laga för mat. Många av er är nyfikna på min veganska kost, så därför vill jag visa er lite mer vardagsmatsbilder! Här är det jag äter under en typisk dag: (OBS middagen kom ej med på bild).Dagens första mål blev havregrynsgröt tillsammans med en massa kokos och en mosad banan. Det blir så jääääkla gott vill jag lova. Rena rama drömmen! Toppat med färska bär, banan och Garants egna jordnötssmör ”creamy” som är härligt lös – perfekt när man vill ringla över lite jordnötssmör! 

Till lunch blev det en stor sallad med spenatblad, körsbärstomater, gurka, stekt kål och en halv sötpotatis. Sötpotatisen har jag värmt i ugnen (stoppa in den hel som den är!) på 225 grader i ca 60 min. Perfekt för flera dagars matlåda om man har in flera stycken på en gång. Sen hade jag även i en halv avokado, egenmarinerad tofu, toppat med näringsjästsflingor!

Blev hungrig innan middagen så till mellis blev det riktigt god naturell soygurt tillsammans med banan, frysta hallon, kokos och flingor! Nom nom nom.

Till kvällen var jag hemma hos Elin och käkade en soyaburgare men glömde fota det.

Så där har ni en liten summering av hur en dag kan se ut. Uppskattar ni detta? 

Har du något favoritrecept just nu? Eller någon maträtt som du tycker om? Dela gärna med dig! Det är så kul att testa nytt tycker jag. 

Jag älskar att variera och äter sällan samma frukost varje dag. Däremot äter jag gärna liknande luncher då jag tycker dessa sorters mättande sallader är så tillsfredsställande då man får käka lite av varje. 

HELLO 23

23

KNIT GINA TRICOT         SKIRT GINA TRICOT

I samarbete med Gina Tricot

Hej 23!!!! Idag fyller jag år! Hela april månad har sprungit iväg i sån rask takt att det faktiskt inte känns som min födelsedag idag. Tror jag aldrig någonsin känt så tidigare? Kanske också på grund av att dagen inte kommer att spenderas med familj och vänner utan med jobbet, på konferens. Men det är inte så pjåkigt ändå, tvärtom tror jag det kan bli roligt. Nu ska jag skynda mig till båten som tar oss till Sandhamn. Puss!