Mest läst

Det här säger svenska kändisar om deras röst i valet 2018

Vad säger de svenska kändisarna om valet 2018?. Foto: Bildkälla: Instagram/zaralarsson, Instagram/nicolefalciani och Instagram/linnahlborg
Dela på Pinterest
Valet 2018 närmar sig med stormsteg och allt fler kändisar börjar uttala sig om hur de tänker inför valet. Vilka partier tänker de rösta på? Och vilka får du absolut inte rösta på enligt kändisarna?

Ellinor Löfgren

Bloggaren Ellinor Löfgren har skrivit på sin Instastory att hon kommer rösta på Centerpartiet och Annie Lööf. Hon har engagerat sig mycket kring valet på sin Instagram och interagerar med sina följare om detta. Ellinors viktigaste fråga handlar om företagande, att starta och driva bolag i Sverige.

Bildkälla: Instagram/ellinorlofgren

Kenza Zouiten

Influencern Kenza Zouiten har lagt upp på sin Instagramstory att hon kommer att rösta rött, något hon gjort de senaste åren och alltid har varit öppen med. Hon uppmanar även sina följare att ta ansvar och rösta mot rasism. Läs mer om vad Kenza skrivit om valet här.

Bildkälla: Instagram/kenzas


Alexandra "Kissie" Nilsson

På Instagram har Alexandra "Kissie" Nilsson bett sina följare att ställa frågor till henne som hon sedan besvarar på story. På frågan om hur hon tänker kring valet i höst svarar influencern att hon är livrädd för att Sverigedemokraterna ska få makten. 

Bildkälla: Instagram/alexandranilsson

Zara Larsson

Popstjärnan Zara Larsson har även hon bett sina följare ställa frågor till henne på Instagram. Zara säger att hon inte vet vem hon ska rösta på men hon ska absolut inte rösta på Sverigedemokraterna. 

Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Linn Ahlborg

Även Linn Ahlborg har bett sina följare att ställa frågor till henne på Instagram och hon svarade att hon inte kommer rösta på Sverigedemokraterna. Linn fick en följdfråga efteråt som löd "Varför inte SD?" var på 18-åriga Youtubestjärnan svarar "Varför SD?".

Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Alexandra Bring

Alexandra Bring som driver en av Sveriges största bloggare, har på Instagram story uttryckt sina tankar, inför valet i september, för sina närmre 700 000 följare. På Instagram skrev Alexandra att Centerpartiet och Annie Lööf är bland hennes favoriter just nu. Hon passade även på att nämna att hon fortsätter läsa på inför valet. Dessutom nämner Alexandra Sverigedemokraterna och skriver "För alla er som inte vill stötta det parti som skulle klassa min dotter som "icke-svensk" så hoppas jag att ni vågar pusha för partier ni VILL rösta på och marknadsföra andra partier istället."

Bildkälla: Instagram/alexandrabring

Nicole Falciani

21-åriga influencern Nicole Falciani ska rösta för första gången i höst och har på Instagram berättar hur hon tänker kring valet. Hon vet inte riktigt vilket parti hon ska rösta på men något av de i alliansen kommer hon lägga sin röst på.

Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

Mer:

Fyra saker du måste göra om du inte vet vad du ska rösta på i valet 2018

Sverige behöver ett mansparti i politiken och det är nu