Mest lästa

Därför bad Mikael Tornving sin chef om 10 000 kronor mindre i lön

Därför skickade Bregott smör till Camilla Läckbergs hus

Det var under veckan som Camilla Läckberg mottog ett bud hon inte hade väntat sig. När hon öppnade paketet var det nämligen smör.

Melodifestivalens svar om Danny Saucedos regelbrott: "Tejpa över"

Danny Saucedo tävlar Mellos fjärde deltävling. Men under fredagens genrep upptäckte Expressen ett regelbrott som kan stå Melodifestivalen dyrt.

SVT:s oväntade regler kring alkohol och rökning i Hotell Romantik

Hotell Romantik är i full gång och har redan efter säsongens första avsnitt engagerat tittarna hemma i stugorna. Men det är inte alla som vet hur det går till bakom kulisserna.

Leif GW Perssons diss i Nyhetsmorgon: "Inte så glad i..."

Leif GW Persson gästade söndagens Nyhetsmorgon och blev bjuden på mat. Det var inte något som föll kriminologen i smaken.

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.

Så gick Anders Öfvergård på toaletten i Över Atlanten 2024

Så såg Alex Ceesay ut innan han började träna

Det var på Instagram Story som rapparen och Youtube-profilen Alex Ceesay delade med sig av en bild som visade hur han såg ut långt innan han blev den flitiga gymbesökare han är idag. Läs mer och se bilden här!

Därför raderade Bianca Ingrosso reklamfilmen som hon spelade in i badrummet

Bianca Ingrosso har nu valt att radera den kritisierade reklamfilmen från sitt Instagramkonto, där hon har över en miljon följare. Läs mer om anledningen till beslutet här.

Trollkaren Carl-Einar Häckners kärleksord till mamman: "Together through life"

Fiona FitzPatricks gravidlycka: "Så j*vla glad"

Fiona FitzPatrick som är en del av doun "Rebecka och Fiona" är gravid. I dag offentliggjorde Fiona graviditeten med en post på Instagram.

Därför saknas Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

Programledaren Maria Forsblom har i veckan saknats i Nyhetsmorgon. Istället har hon varit ute på vift. "Äventyr för Stockholmarna", skriver hon i en Instagram-story.

Melodifestivalens svar om Danny Saucedos regelbrott: "Tejpa över"

Danny Saucedo tävlar Mellos fjärde deltävling. Men under fredagens genrep upptäckte Expressen ett regelbrott som kan stå Melodifestivalen dyrt.

Det ville Lia Larsson EGENTLIGEN göra i Melodifestivalen

Tiktokprofilen Lia Larsson är en av debutanterna i årets Melodifestivalen. Fast att stå på Mello-scenen och sjunga har inte alltid varit en självklarhet. Egentligen ville hon göra någon annat.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.