Jesper Rönndahl och frun Marie Agerhäll
Jesper Rönndahl och frun Marie Agerhäll - Foto: Nils Petter Nilsson/Jonas Ekströmer/TT

Mello-programledaren Jesper Rönndahl: Allt om kända frun och förmögenheten

Under lördagen äntrar Jesper Rönndahl Melodifestivalen-scenen som programledar, tillsammans med Farah Abadi. Vill du veta mer om komikern, hans familj och fru Marie Agerhäll? Då har du kommit helt rätt.


Melodifestivalen 2023 drar igång med dunder och brak på lördag den 4 februari. Det inbitne fanet kommer känna igen många element från tidigare turnéer, men en sak skiljer årets turné från de tidigare. 

Här kan du läsa mer om ändringen i Melodifestivalen – projektledaren: ”Onödigt”

Farah Abadi och Jesper Rönndahl programleder Melodifestivalen 2023

Liksom förra året återvänder Farah Abadi, 35, som programledare för Mello, men den här gången i en mer central roll än sist. 

Vid sin sida har hon Jesper Rönndahl, 43, känd från bland annat SVT:s ”Svenska nyheter”, komedishowen "Senaste nytt" och "Vem mördade skolan?".

Vill du veta mer om den skånske programledaren? Då har du kommit helt rätt. Nyheter24 har samlat svaren på några av de frågor flest googlar om honom.

Jesper Rönndahl är gift - vem är hans fru?

Jesper Rönndahl och hans fru, tillika manusförfattaren och skådespelerskan Marie Agerhäll, 40, har varit ett par sedan 2012. 

Marie är just nu högaktuell som en av deltagare i ”På spåret”, där hon tävlar med Fritte Fritzon. Faktum är att även Jesper Rönndahl har tävlat i På spåret vid flera tillfällen, då med sin parhäst Elisabeth Höglund. Två av fyra säsonger vann de hela tävlingen.

Här kan du läsa mer om Marie Agerhäll, hennes karriär och "jättebaby".

Har Jesper Rönndahl barn?

Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll är gifta och har två barn ihop, födda 2015 och 2021. 

Hur mycket tjänar Jesper Rönndahl?

Under taxeringsåret 2021 hade Jesper Rönndahl en inkomst av tjänst på 709 531 kronor. Fördelat lika över årets alla månader ger det honom en månadslön på drygt 59 000 kronor.

Rönndahl är även verksam som styrelseledamot i bolaget "Allvarliga produktioner AB". Enligt beskrivningen på Alla Bolag sysslar de med "radio- och TV-produktion av och medverkande i scenframträdanden, scenföreställningar, ståuppkomik, manusarbete, skådespeleri, redigering och postproduktion av ljud och bild samt därmed förenlig verksamhet". 

Under 2021 omsatte bolaget drygt 5,9 miljoner kronor. Det hade totala tillgångar på 8,2 miljoner.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.