Vem är rädd för kängurus?
1 av 25
Vem är rädd för kängurus? - Foto: Montage
Saga Scott.
2 av 25
Saga Scott.
– Jag kan inte se en känguru. Jag har världens fobi för dem. Plockade till och med ner en kylskåpsmagnet för ett tag sedan då det var en känguru. De är riktigt obehagliga med små "T-Rex-armar", råttben, kaninansikte och världens kontroll på svansen.
3 av 25
– Jag kan inte se en känguru. Jag har världens fobi för dem. Plockade till och med ner en kylskåpsmagnet för ett tag sedan då det var en känguru. De är riktigt obehagliga med små "T-Rex-armar", råttben, kaninansikte och världens kontroll på svansen. - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Samir Badran.
4 av 25
Samir Badran.
– Att ställa mig framför folk och göra någonting jag inte kan. Spelar ingen roll om det är en skolklass, 50 000 personer eller en person.
5 av 25
– Att ställa mig framför folk och göra någonting jag inte kan. Spelar ingen roll om det är en skolklass, 50 000 personer eller en person. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Quetzala Blanco.
6 av 25
Quetzala Blanco.
–Jag är livrädd för gravida. Tycker även att kroppen är fruktansvärt äcklig, kan få ångest när jag tänker att jag sitter ner och att kroppen är full av blod och ådror och skit som mosas mot stolen?? Men gravida är ändå värst. Hela grejen med sån stor spänd mage? Navelsträngar och slem?! Nej det är för mycket. Hatar mögel och maskar också.
7 av 25
–Jag är livrädd för gravida. Tycker även att kroppen är fruktansvärt äcklig, kan få ångest när jag tänker att jag sitter ner och att kroppen är full av blod och ådror och skit som mosas mot stolen?? Men gravida är ändå värst. Hela grejen med sån stor spänd mage? Navelsträngar och slem?! Nej det är för mycket. Hatar mögel och maskar också. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Bingo Rimér.
8 av 25
Bingo Rimér.
– Gamma mjölk.
9 av 25
– Gamma mjölk. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Kian Avar.
10 av 25
Kian Avar. - Foto: Foto:TV3/Johnny Wohlin
– Lukten av Jägermeister.
11 av 25
– Lukten av Jägermeister.
Kristian Täljeblad.
12 av 25
Kristian Täljeblad.
– Jag blir i bland asrädd för getingar och bin. Jag kommer ofta på mig att tänka vilken jäkla onödig rädsla det är egentligen.
13 av 25
– Jag blir i bland asrädd för getingar och bin. Jag kommer ofta på mig att tänka vilken jäkla onödig rädsla det är egentligen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Christopher i De Vet Du (till höger).
14 av 25
Christopher i De Vet Du (till höger).
– A4-papper när jag har nyklippta naglar.
15 av 25
– A4-papper när jag har nyklippta naglar. - Foto: MAJA SUSLIN
Ylva Fogel.
16 av 25
Ylva Fogel.
– Grodor! Kan inte ens se en bild på en groda utan att få panik!
17 av 25
– Grodor! Kan inte ens se en bild på en groda utan att få panik! - Foto: Geoff Heard
Eric Hagberg.
18 av 25
Eric Hagberg.
– Jag har fobi för bakterier, kan tvätta händerna miljoner gånger om dagen.
19 av 25
– Jag har fobi för bakterier, kan tvätta händerna miljoner gånger om dagen. - Foto: Lars Pehrson
Daniel Paris.
20 av 25
Daniel Paris.
– Hissar är det absolut värsta jag vet och jag tar alltid trappan. Spelar liksom ingen roll om den fjortonde våningen jag ska till, jag går.
21 av 25
– Hissar är det absolut värsta jag vet och jag tar alltid trappan. Spelar liksom ingen roll om den fjortonde våningen jag ska till, jag går. - Foto: Erik Mårtensson
Jasmine Gustafsson.
22 av 25
Jasmine Gustafsson.
– Min rädsla för lera är sjukt ologisk.
23 av 25
– Min rädsla för lera är sjukt ologisk. - Foto: Jens Meyer
Paulina "Paow" Danielsson.
24 av 25
Paulina "Paow" Danielsson.
– När jag var lite yngre så var jag EXTREMT rädd för papper som låg på golvet. I dag tycker jag fortfarande att det är lite obehagligt, speciellt på flygplanstoaletten.
25 av 25
– När jag var lite yngre så var jag EXTREMT rädd för papper som låg på golvet. I dag tycker jag fortfarande att det är lite obehagligt, speciellt på flygplanstoaletten. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Här är kändisarnas mest ologiska fobier

Alla är vi människor – alla har vi fobier, här är några svenska kändisars skräck.


Varje fredag svarar svenska kändisar på nöjesredaktionens frågeformulär där de bland annat berättar om sin mest ologiska fobiSvaren har varit vitt skilda, roliga och ibland förvånande. 

Kanske är det dags för en Paradise Hotel-säsong med skräcktema? Det är bara att släppa lös kängurus, grodor och lera!

Klicka i bildspelet ovan för att läsa om vem som är rädd för grodor, papper och gammal mjölk. 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...